Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γιατί ξεχωρίζει τη μετοχή της Mytilineos η Morgan Stanley

Θετική η σύσταση του οίκου σε ανάλυση για τις μεγαλύτερες εταιρείες από τον χώρο της μεταλλουργίας. Πού βάζει τον πήχη για τα EBITDA τρίτου τριμήνου και γιατί θεωρεί ότι η μετοχή βρίσκεται σε «compelling entry point».

Γιατί ξεχωρίζει τη μετοχή της Mytilineos η Morgan Stanley

Ενόψει της δημοσίευσης των αποτελεσμάτων του Γ’ τριμήνου, η Morgan Stanley δημοσίευσε ένα preview αποτελεσμάτων για τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Μετάλλων.

Μεταξύ άλλων, ο αναλυτής της Morgan Stanley δίνει θετική σύσταση για τη Mytilineos (5,2 δισ. δολάρια), τη Norsk Hydro (11,5 δισ. δολάρια) και τη Lundin (5,2 δισ. δολάρια), ενώ είναι επιφυλακτικός για την Boliden (7,6 δισ. ευρώ), την Antofagasta (16,7 δισ. δολάρια) και την Aurubis (3,4 δισ. δολάρια).

Όσον αφορά στη Mytilineos, η Morgan Stanley αναμένει EBITDA τρίτου τριμήνου €260 εκατ., ενώ ο αναλυτής τονίζει ότι η μετοχή βρίσκεται σε ένα «compelling entry point», καθώς η Mytilineos είναι η μόνη μετοχή στο universe της Morgan Stanley που προσφέρει πιθανό upside στα κέρδη που προβλέπει η αγορά τόσο για το δεύτερο τρίμηνο του 2023 όσο και για το 2024.

Ταυτόχρονα, σημειώνει ότι η Mytilineos έχει το υψηλότερο TSR (Total Shareholder Return) για το 2023 (ετησιοποιημένο).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v