Νέα προσφορά με απεριόριστα data από τη Vodafone

Ολοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data για 5 μέρες με μόλις 1.90€ έως και τις 9/11.

Νέα προσφορά με απεριόριστα data από τη Vodafone

 

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να αποκτήσουν απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1.90€ ώστε να μπορούν να ζήσουν απεριόριστες στιγμές ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, αλλά και να συμμετέχουν στην κλήρωση με δώρο ένα iPhone 15 Pro Max 256GB για έναν/μια τυχερό/ή. 

Πιο συγκεκριμένα, με την φθινοπωρινή προσφορά όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες συμβολαίου και καρτοπρογράμματος μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστα data για 5 μέρες με μόλις 1.90€ έως και τις 9/11. 

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του My Vodafone App ή μέσω του παρακάτω link: https://bit.ly/octoberoffer23 καθώς και με τους παρακάτω τρόπους αποστολής μηνυμάτων: 

  • Για πελάτες συμβολαίου (εκτός οικογενειακών): στέλνοντας Κ στο 1339
  • Για πελάτες οικογενειακών προγραμμάτων συμβολαίου: στέλνοντας Ν στο 1339
  • Για πελάτες με καρτοπρόγραμμα: στέλνοντας N to 1252 

Επιπλέον, με την ενεργοποίηση της προσφοράς έως και 9/11 όλοι/ες συμμετέχουν αυτόματα σε διαγωνισμό με δώρο ένα iPhone 15 Pro Max 256GB για να έχουν την τελευταία τεχνολογία στα χέρια τους. 

Περισσότερα για τους όρους του διαγωνισμού: Διαγωνισμοί < Vodafone Ελλάδας | Vodafone.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v