Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σάββατο τα εγκαίνια του πρώτου Apple Premium Partner Store της iStorm

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο επίπεδο δύο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Τι θα περιλαμβάνει.

Σάββατο τα εγκαίνια του πρώτου Apple Premium Partner Store της iStorm

Η iStorm γίνεται ο μοναδικός Apple Premium Partner στην Ελλάδα, ύστερα από μία επιτυχημένη πορεία 13 ετών και μία εκτεταμένη αλυσίδα 14 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Apple Premium Partner, θα λάβουν χώρα στις 4 Νοεμβρίου στις 13:00 στο επίπεδο 2 του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διασκέδαση, διαγωνισμούς, προσφορές και εκπλήξεις,

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια εξατομικευμένη & υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ενώ θα βρουν πλήρη γκάμα Apple προϊόντων, σε συνδυασμό με ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ. Εξειδικευμένα σεμινάρια, για αρχάριους έως προχωρημένους, θα εισάγουν τους καταναλωτές στο οικοσύστημα της Apple προσφέροντάς τους γνώση για τα αγαπημένα τους προϊόντα.

Ως Επίσημο Επισκευαστικό Κέντρο της Apple (Apple Authorised Service Provider) θα παρέχει επίσης τεχνική υποστήριξη, αναλαμβάνοντας την επισκευή όλων των προϊόντων της Apple.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Χάρης Βαρθακούρης και θα υποδεχθεί τον τραγουδιστή και συνθέτη Κωστή Μαραβέγια, τον φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό και τον χρυσό Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το οικοσύστημα της Apple σε μία σειρά Apple Talks.

Το δέκατο πέμπτο κατάστημα iStorm και πρώτο Apple Premium Partner Store, αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://www.istorm.gr/the-mall-opening

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v