Μέσω Entersoft το 40% της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο myDATA τον Οκτώβριο

Η αύξηση του αριθμού των παραστατικών που η επιχείρηση διακινεί προς την ΑΑΔΕ κάθε μήνα προκύπτει από την ένταξη 55.000 επιχειρήσεων στο δίκτυό της. Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει.

Μέσω Entersoft το 40% της ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο myDATA τον Οκτώβριο

Σημαντική αύξηση ανά τρίμηνο παρουσιάζει η Entersoft στην αποστολή παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA μέσω της υπηρεσίας «e-Τιμολογησή μου». Ως αποτέλεσμα η εταιρεία κατέλαβε μερίδιο 40% του συνόλου των παραστατικών που αποστάλθηκαν στην ΑΑΔΕ τον μήνα Οκτώβριο.  

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η αύξηση του αριθμού των παραστατικών που η Entersoft διακινεί προς την ΑΑΔΕ κάθε μήνα προκύπτει από την ένταξη 55.000 επιχειρήσεων στο δίκτυο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων κάποιων με υψηλό όγκο παραστατικών όπως ΚΑΥΚΑΣ, Marks & Spencer, IKEA, Intersport, Speedex, ΒΙΑΝ-ΒΙΑΝΕΞ, ELPEN και Galenica. Αρκετές από αυτές χρησιμοποιούν την λύση "e-Τιμολογησή μου" και για την ηλεκτρονική τιμολόγηση των συναλλαγών τους με το δημόσιο (B2G) η οποία είναι υποχρεωτική. Συγκεκριμένα, μόνο στο τελευταίο τρίμηνο, η Entersoft διαχειρίστηκε περισσότερα από 27 εκατομμύρια παραστατικά, κάτι που αναμένεται να ενταθεί περαιτέρω τους επόμενους μήνες καθώς ολοκληρώνονται εκκρεμή έργα.  

Η συνεχής αύξηση απορρέει από τα οφέλη που προσφέρει η λύση "e-Τιμολογησή μου" στις επιχειρήσεις. Μειώνει τα λειτουργικά κόστη μέσω της αποϋλοποίησης των παραστατικών, επιτρέπει την κατάργηση φορολογικών μηχανισμών στις αλυσίδες λιανικής και εξασφαλίζει αρχειοθέτηση μέγιστης ασφάλειας στο cloud.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v