Μέσω της Retail & More αναπτύσσεται στη Βουλγαρία η Carrefour

Επαφές με εταιρείες της Βουλγαρίας για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης. Ταυτόχρονα, 20 καταστήματα του δικτύου Parkmart θα μετατραπούν σε Carrefour Market και Carrefour Express.

Μέσω της Retail & More αναπτύσσεται στη Βουλγαρία η Carrefour

Η Carrefour International Partnership ανακοινώνει την ενίσχυση της συνεργασίας της με τη Retail & More, με την ανάπτυξη καταστημάτων με το brand Carrefour και των προϊόντων της στην αγορά της Βουλγαρίας.

Η Retail & More, η οποία έχει αναλάβει το Master Franchise της Carrefour στην Ελλάδα από το 2022, βρίσκεται ήδη σε επαφές με εταιρείες της Βουλγαρίας για την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchise). Ταυτόχρονα, 20 καταστήματα του δικτύου Parkmart, το οποίο ιδρύθηκε το 2018 από τον Dobromir Andonov και βρίσκεται σε κομβικές πόλεις της χώρας, όπως η Σόφια, η Βάρνα και το Μπουργκάς, θα μετατραπούν σε Carrefour Market και Carrefour Express, τους επόμενους μήνες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να διευρύνουμε τη συνεργασία μας με τη Retail & More, με την επιστροφή των καταστημάτων και των προϊόντων Carrefour στη Βουλγαρία. Η Carrefour International Partnership συνεχίζει ενεργά την ανάπτυξή της σύμφωνα με τους στόχους όπως ανακοινώθηκαν με το Πλάνο της Carrefour 2026: Την παρουσία της σε 10 νέες χώρες, με τη μορφή συνεργασίας franchise», δήλωσε ο Patrick Lasfargues, Executive Director για την International Partnerships, της Carrefour.

«Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Carrefour στη Βουλγαρία. Σε συνέχεια της επιτυχημένης μας πορείας στην Ελλάδα, όπου σύντομα το δίκτυο θα φτάσει τα 50 καταστήματα, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουμε στους καταναλωτές της Βουλγαρίας μια εμπειρία αγορών και μια ευρεία ποικιλία προϊόντων που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες τους. Επιπλέον, με χαρά καλωσορίζουμε την αλυσίδα καταστημάτων Parkmart στο δίκτυο καταστημάτων Carrefour στη Βουλγαρία, η οποία θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία μας στην τοπική αγορά», σημείωσε ο Βασίλης Στασινούλιας, CEO της Retail & More


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v