Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο κατάστημα στην Κέρκυρα από την Praktiker Hellas

Το νέο κατάστημα περιλαμβάνει προϊόντα για το σπίτι και τον κήπο.

Νέο κατάστημα στην Κέρκυρα από την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, το No. 1 ελληνικό δίκτυο καταστημάτων Home Improvement & DIY, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του νέου της καταστήματος στην Κέρκυρα, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στο 5ο Χιλ. Εθνικής Αχίλλειου.

Στο νέο κατάστημα που φέρει αέρα Μεσογείου, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, θα βρει κανείς τα πάντα για το σπίτι & τον κήπο: μεγάλες εκθέσεις ηλεκτρικών συσκευών με επώνυμα brands σε ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες και μικροσυσκευές, το κέντρο χρωμάτων Color Studio, εκθέσεις επίπλων, μια τεράστια γκάμα ειδών διακόσμησης, στρωμάτων και ειδών υγιεινής. Από τους διαδρόμους του καταστήματος δεν θα μπορούσε να λείπουν, η πιο ολοκληρωμένη έκθεση της αγοράς σε εργαλεία και μηχανήματα κήπου αλλά και το Urban Kipos, ο απόλυτος προορισμός για τη βεράντα, τον κήπο και την ταράτσα.

Όπως και σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας που έχουν ανακαινισθεί στο πλαίσιο του προγράμματος συμπερίληψης και προσβασιμότητας «Σπίτι Ανοιχτό», έτσι και αυτό διαθέτει θέσεις Parking και για ΑμεΑ, συμπεριληπτικό μπάνιο ΑμεΑ και εμποδιζόμενων ατόμων, καθώς και μια ολοκληρωμένη προϊοντική γκάμα που απευθύνεται σε άτομα της τρίτης ηλικίας και ΑμεΑ.

Συγχρόνως, σε συνέχεια της περιβαλλοντικής υπόσχεσης της εταιρείας για μια βιώσιμη καθημερινότητα, στο κατάστημα έχουν τοποθετηθεί 2 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ποικίλα σημεία ανακύκλωσης μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών, μικροσυσκευών, εργαλείων, λαμπτήρων και μπαταριών ενώ μπορεί να βρει κανείς προϊοντικές λύσεις για εξοικονόμηση νερού και ενέργειας.

Προνομιακά πακέτα αγορών μέχρι 60 άτοκες δόσεις, πρόγραμμα «Δ-ΟΣΗ Θέλεις» για πληρωμή με δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, πρόγραμμα €πιστροφή της τράπεζας Eurobank, υπηρεσία Click & Collect καθώς και το ολοκαίνουργιο All Services Corner, είναι μερικές από τις πολλές υπηρεσίες που διαθέτει το ολοκαίνουργιο κατάστημα Praktiker, οι οποίες στοχεύουν στην άνετη και ευχάριστη αγοραστική εμπειρία σε κάθε επίσκεψη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v