Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφορές Black Friday για νέους συνδρομητές από τη Vodafone

Δώρα για κάθε νέα σύνδεση κινητής ή/και σταθερής σε συγκεκριμένα προγράμματα μόνο για λίγες μέρες. Τι περιλαμβάνουν.

Προσφορές Black Friday για νέους συνδρομητές από τη Vodafone

Black Friday γεμάτη με προσφορές έρχεται αποκλειστικά από τη Vodafone με μοναδικά δώρα για κάθε νέα σύνδεση κινητής ή/και σταθερής σε συγκεκριμένα προγράμματα. Μόνο για λίγες μέρες, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές της Vodafone μπορούν να αποκτήσουν προγράμματα συμβολαίου κινητής και σταθερής σε ανταγωνιστικές τιμές και να πάρουν δώρο ένα smartphone αξίας έως 449€ με κάθε νέα σύνδεση κινητής Vodafone RED Unlimited και μία δωροεπιταγή αξίας 300€ με κάθε νέα σύνδεση σταθερής Vodafone Fiber με Vodafone TV.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι νέοι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν έως και τις 27/11 το πρόγραμμα συμβολαίου κινητής Vodafone RED Unlimited που προφέρει απεριόριστα data και ομιλία για να μπορούν να επικοινωνούν και να σερφάρουν ελεύθερα με 33,2€/μήνα και παράλληλα να πάρουν δώρο ένα smartphone που θα επιλέξουν αξίας έως 449€. Ενώ, όσοι επιλέξουν να το συνδυάσουν με νέο ή υφιστάμενο πρόγραμμα σταθερής η τιμή του προγράμματος διαμορφώνεται σε 27,6€/μήνα.

Τα smartphone που διατίθενται με την προσφορά είναι:

  • iPhone 11 64GB, δώρο αξίας 399€
  • Samsung Galaxy A54 128GB 5G, δώρο αξίας 399€
  • Xiaomi 13T 256GB 5G, δώρο αξίας 449€

Παράλληλα, έως και τις 27/11, με κάθε νέα σύνδεση Vodafone Fiber έως 1Gbps με Vodafone TV όλοι οι νέοι συνδρομητές θα πάρουν μία δωροεπιταγή των 300€. Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις που περιλαμβάνουν και το Vodafone TV την πλουσιότερη πλατφόρμα ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες θέασης για όλους και συνδυάζει μοναδικά και αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ, του Disney+, και της Viaplay αλλά και τις μεγαλύτερες blockbuster επιτυχίες της Warner Bros.

Η δωροεπιταγή μπορεί να εξαργυρωθεί αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone στα παρακάτω προϊόντα:

  • Αγορά οποιασδήποτε Smart TV
  • PlayStation®5 με 24μηνη συνδρομή PlayStation®Plus Premium
  • Projector Samsung Freestyle Smart Full HD

Περισσότερες πληροφορίες για τις Βlack Friday προσφορές σε κινητή https://bit.ly/Black_Friday_Kiniti και σταθερή https://bit.ly/Black_Friday_Statheri

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v