Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βασιλάκης (Aegean): Χρονιά-ρεκόρ το 2023, μέρισμα το 2024

Η εξαγορά των warrants του δημοσίου από την αεροπορική ανοίγει τον δρόμο και για τη διανομή μερίσματος μετά από τέσσερα χρόνια, δήλωσε ο CEO της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης.

Βασιλάκης (Aegean): Χρονιά-ρεκόρ το 2023, μέρισμα το 2024

Χρονιά-ρεκόρ χαρακτήρισε το 2023 ο πρόεδρος της Aegean Ευτύχιος Βασιλάκης, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές για τα αποτελέσματα του γ’ τριμήνου της εταιρείας.

Ο επικεφαλής της Αegean τόνισε πως το 2023 αναμένεται να κλείσει με θετικό πρόσημο για την εταιρεία, η οποία «αφήνει πίσω της την πανδημία του κορωνοϊού», καθώς αφενός ολοκληρώνεται το ζήτημα των δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (warrants) της Αegean που κατέχει το ελληνικό Δημόσιο με την εξαγορά των warrants και αφετέρου, μετά την αποπληρωμή των warrants, οι μέτοχοι της εταιρείας, μετά από 4 χρόνια, θα λάβουν μέρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη γνωστοποίηση της πρόθεσης του ελληνικού Δημοσίου να ασκήσει το δικαίωμα κτήσης των warrants, αναμένεται να συγκληθεί στις 14 Δεκεμβρίου έκτακτη γενική συνέλευση για τη λήψη της σχετικής απόφασης.

Όπως τόνισε ο Ευτ. Βασιλάκης κατά τη διάρκεια του conference call, πάνω από το 60% των μετόχων της αεροπορικής με επιστολές προς το διοικητικό συμβούλιο δηλώνει ότι προτίθεται να υπερψηφίσει την απόκτηση των Τίτλων Κτήσης Μετοχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v