Γεωργία Τσιαούση και Γεωργία Ρούσσου, νέα στελέχη στην Howden Hellas

Καθήκοντα General Legal Counsel αναλαμβάνει η Γ. Τσιαούση ενισχύοντας την ομάδα του Νομικού Τμήματος και ιδιαίτερα στο πεδίο των M&A’s. Τον ρόλο της Head of HR θα έχει η Γ. Ρούσσου. Και οι δυο νέες αφίξεις διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον τομέα τους.

Γεωργία Τσιαούση και Γεωργία Ρούσσου, νέα στελέχη στην Howden Hellas

Δυο νέα στελέχη αναλαμβάνουν νευραλγικούς ρόλους στη δομή της Howden Hellas, ανακοινώνει η ασφαλιστική εταιρεία. 

Ο λόγος για τη Γεωργία Τσιαούση (φωτ. αριστερά) που αναλαμβάνει καθήκοντα General Legal Counsel στην Howden Hellas ενισχύοντας την Ομάδα του Νομικού Τμήματος και ιδιαίτερα στο πεδίο των M&A’s.

Η Γεωργία Τσιαούση ξεκίνησε την καριέρα της το 2008, αποκτώντας πολύ μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο, εστιάζοντας στον τομέα των συγχωνεύσεων και των εξαγορών, στην ανάπτυξη έργων και την κανονιστική συμμόρφωση στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης.

Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα νομικά γραφεία και εταιρείες όπως Zepos & Yannopoulos, Nikolinakos & Partners LLP, Celestyal Cruises κ.α.

Μία άλλη εξίσου σημαντική προσθήκη ήταν η ένταξη της Γεωργίας Ρούσσου (φωτ. δεξιά) στην ομάδα της Howden Hellas, στον ρόλο της Head of HR, συμβάλλοντας κι εκείνη από τη δική της πλευρά στην ανάπτυξη ενός θετικού και σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η Γεωργία Ρούσσου έχει πολυετή εμπειρία άνω των 18 ετών στο τομέα των ανθρωπίνων πόρων και στο παρελθόν έχει εργαστεί για μεγάλες εταιρείες όπως η Manpower S.A., NN Hellas και Skama S.A. με εξειδίκευση στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού και τη διατήρηση της εταιρικής κουλτούρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v