Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σειρά διακρίσεων για τη Nova στα Compliance Awards 2023

Ένα χρυσό, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα βραβεία απέσπασε η εταιρεία για το «Πρόγραμμα Συμμόρφωσης» και τις περιβαλλοντικές της δράσεις. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε.

Σειρά διακρίσεων για τη Nova στα Compliance Awards 2023

Η Nova, μέλος της United Group, διακρίθηκε σε 5 σημαντικές κατηγορίες στα Compliance Awards 2023. Ειδικότερα, ξεχώρισε με 1 Gold, 1 Silver και 3 Bronze για το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Συμμόρφωσης και για τις περιβαλλοντικές της δράσεις, σε έναν υψηλού επιπέδου θεσμό που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με διακλαδική συμμετοχή εταιρειών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, με το βραβείο Gold ξεχώρισε στην κατηγορία «Best Compliance Whistleblowing Project» για τη Γραμμή Υποστήριξης & Αναφορών, ενώ απέσπασε το βραβείο Silver στην κατηγορία «Best Digital Transformation». Εξίσου σημαντικά ήταν και τα τρία Bronze βραβεία που απέσπασε στις κατηγορίες «Best Compliance Team in Telecoms, Media & Technology sector», «Best Compliance Awareness Activity: Compliance Ethics and Culture» και «Most impactful Environmental Initiative». Τα βραβεία στο φετινό θεσμό επιβεβαιώνουν τη δέσμευση της Nova στις ορθές επιχειρηματικές πρακτικές, ενώ θέτουν υψηλούς στόχους για μια σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση.

Το Πρόγραμμα Συμμόρφωσης της Nova στηρίζεται στην εφαρμογή των αρχών του Κώδικα Επιχειρηματικής Δεοντολογίας & Ηθικής, του Κώδικα Δεοντολογίας Προμηθευτών & Συνεργατών, των συμπληρωματικών Πολιτικών Κανονιστικής Συμμόρφωσης και στη συμμετοχή της σε διεθνείς οργανισμούς διαφάνειας και βιωσιμότητας, όπως τους Responsible Business Alliance (RBA) και United Nations (UN) Global Compact. Τόσο οι Κώδικες, όσο και οι Πολιτικές της Nova συμβάλλουν στο χτίσιμο σχέσης εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τα ενδιαφερόμενα μέρη της.

H Ελένη Μπακογιάννη, Compliance Officer της εταιρείας ανέφερε σχετικά:

«Οι φετινές διακρίσεις επιβραβεύουν τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε και χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης. Είμαι περήφανη που το Πρόγραμμα Συμμόρφωσης έχει ενταχθεί, όχι μόνο στο χαρτί, αλλά και στο DNA του οργανισμού με ένα ισχυρό πλαίσιο αρχών και αξιών. Από εδώ και πέρα, στόχος μας είναι η Nova να συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για την επιχειρηματική ηθική της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v