Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα cloud εφαρμογή οικονομικής πληροφόρησης από τον όμιλο Epsilon Net

Το Epsilon Financials απευθύνεται σε λογιστικά γραφεία, ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει.

Νέα cloud εφαρμογή οικονομικής πληροφόρησης από τον όμιλο Epsilon Net

Ο όμιλος Epsilon Net, ηγέτης στις λύσεις για Λογιστικά Γραφεία, Eλεύθερους Επαγγελματίες, Μικρές και Μικρομεσαίες επιχειρήσεις παρουσιάζει το Epsilon Financials, τον νέο ψηφιακό βοηθό που δίνει τον πλήρη έλεγχο στην οικονομική πληροφόρηση του χρήστη.

Στόχος της web εφαρμογής Epsilon Financials είναι η άμεση, online πληροφόρηση για την εικόνα οφειλών της επιχείρησης προς το Δημόσιο, τους Λογαριασμούς, τους Εργαζόμενους και τα στοιχεία της επιχείρησης του χρήστη, εύκολα και σε μία οθόνη. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, η νέα cloud εφαρμογή Epsilon Financials είναι σχεδιασμένη με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες web και αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες της πλατφόρμας Microsoft Azure, παρέχοντας ασφάλεια, ταχύτητα και προσβασιμότητα.

Το Epsilon Financials είναι παράλληλα ένα ολοκληρωμένο σύστημα ειδοποιήσεων και πληροφόρησης οφειλών και ενεργειών για το χρήστη της εφαρμογής (επιχείρηση) και το λογιστή του. Όλες οι ενέργειες του συνεργαζόμενου Λογιστικού Γραφείου, όπως οι Υποβολές Εντύπων, καθώς και οι Οφειλές προς το Δημόσιο, οι εκδόσεις Λογαριασμών Παρόχων Κοινής Ωφέλειας και οι Πληρωμές τους, εμφανίζονται στο χρήστη αυτοματοποιημένα, συγκεντρωμένες σε μία εφαρμογή & ένα dashboard.

Το Epsilon Financials έρχεται να αναβαθμίσει τη συνεργασία του Λογιστικού Γραφείου με τον πελάτη του, προσφέροντας ένα καινοτόμο Β2Β περιβάλλον στο Cloud για αποτελεσματική ανταλλαγή πληροφοριών. Εξοικονομεί χρόνο από το Λογιστικό Γραφείο, καθώς δεν απαιτείται η αποστολή επιβεβαίωσης των πληρωμών ή υποβολής των εντύπων προς τον πελάτη του, αλλά και από τον πελάτη, καθώς διαθέτει όλη την πληροφορία στην οθόνη του, χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθεί για επιβεβαίωση στο Λογιστικό Γραφείο. Περαιτέρω, η εξέλιξη του Epsilon Financials θα εστιάσει στη δυνατότητα one-click διαμοιρασμού πληροφοριών και report απευθείας μέσα από το software του Λογιστή προς τον πελάτη του (πχ Αποδείξεις πληρωμών, Μισθοδοτικές Καταστάσεις, Οικονομικά Reports κλπ).

Όλες οι οφειλές και τα έντυπα που υποβάλλονται στις κρατικές υπηρεσίες προβάλλονται με τις ημερομηνίες λήξης, ώστε να αποφευχθούν τα πρόστιμα και οι καθυστερήσεις. Επίσης, προσφέρεται δυνατότητα σύνδεσης των λογαριασμών με τους Παρόχους Κοινής Ωφέλειας (Ύδρευση, Ενέργεια, Τηλεφωνία), παρέχοντας πληροφόρηση για την λήξη και την εξόφλησή τους.

Δείτε περισσότερα στο Epsilon Financials – Ο νέος ψηφιακός βοηθός σου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v