Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα από τη Vodafone

Από σήμερα 8 Δεκεμβρίου, μέχρι και τις 3 Ιανουαρίου, όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά μέσα από το Vodafone App, Taza App ή τη σελίδα της Vodafone.

Δωρεάν απεριόριστα data για τα Χριστούγεννα από τη Vodafone

Οι ημέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η Vodafone προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της δωρεάν απεριόριστα data για 10 ημέρες για να απολαύσουν απεριόριστο Internet από το Smartphone, το Tablet ή το Laptop τους και να μοιραστούν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα όλες τις γιορτινές στιγμές που ξεχωρίζουν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, από τις 8/12 έως και τις 3/1 όλοι οι συνδρομητές συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, καθώς και οι συνδρομητές καρτοκινητής Vodafone και καρτοπρογράμματος μπορούν να ενεργοποιήσουν και να κάνουν δωρεάν χρήση απεριόριστου Mobile Internet για 10 ημέρες, για να έρθουν πιο κοντά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να απολαύσουν τις γιορτές με απεριόριστη επικοινωνία και ψυχαγωγία.

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσα από το Vodafone App, Taza App ή από τη σελίδα της Vodafone στο https://bit.ly/XmasOffer_2023

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v