Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Nova: Δωρεάν για όλους η πλατφόρμα της EON για τις γιορτές

Από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο της ΕΟΝ!

Nova: Δωρεάν για όλους η πλατφόρμα της EON για τις γιορτές

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, πιστεύει πως «όλοι έχουμε έναν Άγιο Βασίλη μέσα μας» και πρώτη αυτή κάνει ένα μοναδικό δώρο σε όλους. Από τις 10 Δεκεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου προσφέρει εντελώς δωρεάν πρόσβαση σε ολόκληρη την Ελλάδα, στο πλούσιο και συναρπαστικό περιεχόμενο της ΕΟΝ!

Οπως αναφέρει η εταιρεία, φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι θα μπορούν να απολαμβάνουν αθλητικούς αγώνες από κορυφαίες διοργανώσεις (Super League, EuroLeague, Premier League, LaLiga, Bundesliga, Ligue 1, WTA), το χριστουγεννιάτικο pop-up κανάλι NovaChristmas με μοναδικό εορταστικό περιεχόμενο, δεκάδες κινηματογραφικές πρεμιέρες αλλά και τον πλούσιο On Demand κατάλογο της ΕΟΝ με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών.  

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι θα βρουν απίθανο παιδικό περιεχόμενο: 8 κανάλια αλλά και επεισόδια από τις αγαπημένες τους σειρές, που συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη μάθηση στο EON Kids, ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά. Και φυσικά, κανάλια με πλούσιο θεματικό περιεχόμενο όπου η Nova προσφέρει γνώση και διασκέδαση μέσα από 12 κανάλια ντοκιμαντέρ σε ένα πλήρες, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή! Όσοι ενδιαφέρονται, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στο eon.nova.gr, να αποκτήσουν τον δικό τους κωδικό και να παρακολουθήσουν  συναρπαστικούς αγώνες, κινηματογραφικές πρεμιέρες και παιδικά κανάλια από την ΕΟΝ.   

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v