Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜoU προσωπικού Alpha Bank με τα συνδικάτα της UniCredit

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι αυτή η συνεργασία των δύο Τραπεζών είναι υψηλών προσδοκιών τόσο για τις δύο τράπεζες όσο και για τους εργαζόμενους των δύο ομίλων.

ΜoU προσωπικού Alpha Bank με τα συνδικάτα της UniCredit

Νέα σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank άνοιξε με την υπογραφή στη Ρώμη μνημονίου συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνδικάτων της UniCredit και την FIRST-Cisl (Ομοσπονδία Ιταλικών συνδικάτων).

Όπως σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση «ο Σύλλογός συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων Ευρωπαϊκών συνδικαλιστικών Οργανώσεων και στο πλαίσιο αυτό, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ιστορικής συμφωνίας της Alpha Bank με μία από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές Τράπεζες την UniCredit (mega deal), που σύμφωνα με τον CEO του ομίλου Βασίλη Ψάλτη, δίνει προοπτική υψηλής ανάπτυξης και ανοίγει παράθυρο στο μέλλον, ο Σύλλογός μετά από πρόσκληση πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση στη Ρώμη με την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνδικάτων της UniCredit και των ηγετών της First-Cisl (Ομοσπονδία Τραπεζών, Ασφαλιστικών Εταιριών και Servicers)».

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της FIRST-CISL (Federazione Italiana) οι δύο πλευρές προχώρησαν στην εξακρίβωση των πλεονεκτημάτων της συνεργασίας Alpha Bank- UniCredit.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι αυτή η συνεργασία των δύο Τραπεζών είναι υψηλών προσδοκιών τόσο για τις δύο τράπεζες όσο και για τους εργαζόμενους των δύο ομίλων.

Μετά από αναλυτική παρουσίαση για τη δράση των δύο σωματείων και των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο τα δύο μέρη συμφώνησαν και υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για παράλληλη ενημέρωση και κοινών δράσεων για θέματα που σχετίζονται με τις οργανωτικές αλλαγές στις δύο τράπεζες, τις νέες τεχνολογίες και τις συνολικές αλλαγές στο Τραπεζικό σύστημα.

Το μνημόνιο συνεργασίας από πλευρά του Συλλόγου Προσωπικού Alpha Bank υπέγραψαν ο Πρόεδρος και ο Αν. Γενικός Γραμματέας, Τάσος Γκιάτης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος και από την Ιταλική πλευρά ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Εργασιών της UniCredit Group Luciano Malvolti παρουσία του Νομικού Συμβούλου Γιάννη Καρούζου.

Τέλος συμφωνήθηκε η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα με συμμετοχή και παρουσία εκπροσώπων και των δύο πλευρών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v