Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπερτυχερός στα Χανιά κέρδισε €2,7 εκατ. στο νέο Τζόκερ

Το ανανεωμένο παιχνίδι κληρώνει αύριο τουλάχιστον €1 εκατ. αντί για €600.000 στην πρώτη κατηγορία. Έπαθλα των €100.000 έχει μοιράσει σε 10 τυχερά 5άρια από τις 10 Δεκεμβρίου.

Υπερτυχερός στα Χανιά κέρδισε €2,7 εκατ. στο νέο Τζόκερ

Μεγαλύτερα έπαθλα σε περισσότερους νικητές μοιράζει πλέον το νέο Τζόκερ, που έχει αναδείξει ήδη 11 μεγάλους τυχερούς, σε τέσσερις κληρώσεις. Συγκεκριμένα, από τις 10 Δεκεμβρίου το Τζόκερ έχει μοιράσει έπαθλα των 100.000 ευρώ σε 10 τυχερά 5άρια, ενώ στη χθεσινή κλήρωση ένας υπερτυχερός κέρδισε 2.699.407 ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το ανανεωμένο παιχνίδι του OΠΑΠ κληρώνει αύριο τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία, αντί για 600.000 ευρώ.

Τυχεροί 5αρηδες σε όλη την Ελλάδα

Οι επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία του νέου ΤΖΟΚΕΡ, σημειώθηκαν σε καταστήματα OΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο, στην Αγία Παρασκευή, στην Άνοιξη και στο Μαρκόπουλο Αττικής, καθώς και στον Κρόκο Κοζάνης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στην Αλεξανδρούπολη, στο Μεσολόγγι, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Λάρνακα Κύπρου.

Κάθε ένας από τους τυχερούς 5άρηδες κέρδισε από 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει πλέον το νέο Τζόκερ στη δεύτερη κατηγορία σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.

Στο Δαράτσο Χανίων ο μεγάλος νικητής της πρώτης κατηγορίας

Η χθεσινή κλήρωση του ανανεωμένου Τζόκερ ανέδειξε και έναν μεγάλο νικητή, ο οποίος κέρδισε το ποσό των 2.699.406,54 ευρώ στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού. Ο υπερτυχερός είχε καταθέσει το δελτίο του στο κατάστημα OΠΑΠ της κας Ελένης Τσιριωτάκη, που βρίσκεται στο Δαράτσο Χανίων. Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του OΠΑΠ, το τυχερό δελτίο κόστισε 3 ευρώ και ήταν συμπληρωμένο με προσωπικές επιλογές αριθμών.

Αγνή Καραγιάννη, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στον Κρόκο Κοζάνης, όπου βρέθηκε νικητής στη δεύτερη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v