Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπλε Κέδρος: Η Αγγελική Μαρκολέφα νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου

Η κυρία Μαρκολέφα είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και Μηχανολόγος Μηχανικός.

Μπλε Κέδρος: Η Αγγελική Μαρκολέφα νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου

Η ΜΠΛΕ ΚΕΔΡΟΣ AEEAΠ, (η «Εταιρεία»), γνωστοποιεί ότι, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του της 5.12.2023, αποφάσισε την πρόσληψη της κυρίας Αγγελικής Μαρκολέφα ως νέας επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του κ. Νικολάου Μίχαλου, με ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων της την 18.12.2023.

Η κυρία Μαρκολέφα πληροί όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις του ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου και ιδίως του άρθρου 15 Ν. 4706/2020. Είναι υπάλληλος πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, έχει προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία, δεν είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ή Μέλος με δικαίωμα ψήφου σε Επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει δεσμούς με οποιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή σε Εταιρεία του Ομίλου και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.

Ειδικότερα, η κυρία Μαρκολέφα είναι Οικονομολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και Μηχανολόγος Μηχανικός. Είναι εγκεκριμένη Εσωτερική Ελέγκτρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πιστοποιημένη ελέγκτρια απάτης, κάτοχος πιστοποίησης Six Sigma Green Belt, ISO 14001:2015 EMS & OHSAS18001:2007. Επίσης, είναι μέλος του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAE-IAA) καιτου Ινστιτούτου κατά της Απάτης (ACFE), ενώ διαθέτει πολυετή εμπειρία στον εσωτερικό έλεγχο μεγάλων οργανισμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v