Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωροεπιταγές αξίας €20 μοιράζουν καθημερινά τα My market

Η νέα καμπάνια με τίτλο «Μαζί, για τους τυχερούς 20» θα ισχύει μέχρι και της 12 Μαρτίου και θα αναδεικνύει κάθε μέρα 20 τυχερούς πελάτες. Ποια η προϋπόθεση συμμετοχής. Οι κληρώσεις στο τέλος της καμπάνιας.

Δωροεπιταγές αξίας €20 μοιράζουν καθημερινά τα My market

Τα My market υποδέχονται το 2024 με την νέα καμπάνια τους: «Μαζί, για τους τυχερούς 20». Η καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα και καθημερινά μέχρι και τις 12 Μαρτίου θα αναδεικνύει 20 τυχερούς πελάτες των My market, που θα κερδίζουν δωροεπιταγές αξίας 20€. Επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο τέλος της καμπάνιας θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη κλήρωση, όπου 20 υπερτυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροκάρτα αξίας 200€ και 20 ακόμα από μία μηνιαία συνδρομή Fitness meals.

Πιο αναλυτικά:

  • Καθημερινά δίνονται δωροεπιταγές My market αξίας 20€, συνολικά θα δοθούν 840 δωροεπιταγές.
  • Στο τέλος του διαγωνισμού μέσω κλήρωσης θα δοθούν δωροκάρτες My market αξίας 200€, συνολικά θα κληρωθούν 20 δωροκάρτες.
  • 20 ακόμα τυχεροί θα κερδίσουν από μία μηνιαία συνδρομή Fitness meals.
  • Συνολικά από την καμπάνια θα προκύψουν 880 νικητές.

Με αγορές 10€ και άνω εκδίδεται αυτόματα ένας δωροκωδικός, ο οποίος μπορεί να καταχωρηθεί δωρεάν στο mymarket.gr ή στο mobile app των My market. Εναλλακτικά μπορεί να σταλεί με SMS στο 54045 (με χρέωση 0,34€). Σε κάθε 10€ αντιστοιχεί 1 πόντος, ενώ υπάρχουν και επιλεγμένα ποντοδοτούμενα είδη στα φυλλάδια των My market, τα οποία βοηθάνε στο να συγκεντρωθούν περισσότεροι πόντοι. Όσο περισσότεροι πόντοι, τόσες περισσότερες πιθανότητες στη μεγάλη κλήρωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v