Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HomeMarkt: Bonus στους εργαζόμενους με 15ο και 16ο μισθό!

Αύξηση τζίρου μεγαλύτερη του 25% εμφάνισε το 2023 η αλυσίδα. Οι έκτακτες παροχές στους υπαλλήλους της.

HomeMarkt: Bonus στους εργαζόμενους με 15ο και 16ο μισθό!

Χρονιά ανάπτυξης χαρακτηρίζει το 2023 η HomeMarkt, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είδε αύξηση του τζίρου αλλά και αύξηση των καθαρών κερδών της, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην αγορά. Κάτι που, όπως τονίζει, επιτεύχθηκε χάρη και στην πολύτιμη βοήθεια των εργαζομένων της.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της συνεισφοράς των σχεδόν 100 εργαζομένων της, η εταιρεία επισημαίνει ότι τους επιβράβευσε όλους, με την απόδοση διπλού bonus ισόποσου με τον 15ο και 16ο μισθό. Επιπλέον, προχώρησε σε ιδιωτική ασφάλιση υγείας, προσφέροντας σε όλους τους εργαζομένους της επαρκή ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

Εξάλλου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, παρέμεινε δίπλα στους καταναλωτές απορροφώντας μεγάλο μέρος οικονομικών αυξήσεων και πιέσεων. Μια στάση η οποία, βάσει οικονομικών αποτελεσμάτων, εκτιμήθηκε και επιβραβεύτηκε από τους καταναλωτές, προσφέροντας αύξηση τζίρου μεγαλύτερη του 25%. Όλες οι παραπάνω κινήσεις είναι απόλυτα συνυφασμένες με τις ανθρωποκεντρικές αξίες της HomeMarkt, που τη βοηθούν να προχωρά και να εξελίσσεται, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Από το 1984 που ξεκίνησε, με ένα μικρό κατάστημα επίπλων στο κέντρο της Κατερίνης, η HomeMarkt, κατάφερε, όπως επισημαίνεται, να εξελιχτεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επίπλων, οικιακών ειδών και επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Σήμερα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εισαγωγείς επίπλων στη χώρα μας, ενώ διευρύνει τη γκάμα των επιλογών της συνεχώς, με νέες κατηγορίες προϊόντων. Παράλληλα, σχεδιάζει την περαιτέρω ανάπτυξη της παρουσίας της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Η εταιρεία για το 2024 ευελπιστεί σε μια ακόμη χρονιά επιτυχιών για το δυναμικό της, καθώς, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «η HomeMarkt δεν είναι απλά ένα όνομα, είναι οι άνθρωποί της. Είναι οι καλές σχέσεις, η εμπιστοσύνη και η αρμονική συμπόρευση».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v