Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Ρεκόρ επιστροφής ασφαλίστρων για τον «Ασφαλιστικό Γονέα»

Η εταιρεία επιβράβευσε τους κατόχους του προγράμματος με €1.500.000. Ποιες εταιρείες συμμετέχουν. Πώς μπορούν να αποκτήσουν το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι.

Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη: Ρεκόρ επιστροφής ασφαλίστρων για τον «Ασφαλιστικό Γονέα»

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας με ποσό που έφτασε τo 1.500.000 €, για το 2023.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε επιστροφή ασφαλίστρων την οποία οι κάτοχοι του προγράμματος εξασφαλίζουν, πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται δωρεάν και αποκλειστικά από την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη, η οποία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που διευρύνεται συνεχώς και διαθέτει πάνω από 2.000 σημεία εξυπηρέτησης.

Ενδεικτικά, στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εταιρίες Σκλαβενίτης, Μασούτης, EKO, BP, Revoil, Avis, Vodafone, Πλαίσιο, Market In, Notos, Sephora, BSB, Lynne, Μουστάκας, ΗΡΩΝ, 2happy.gr κ.α., στις οποίες οι κάτοχοι του προγράμματος, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές, διαμορφώνουν:

  • Τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Τις δωρεάν αγορές που παρέχονται στην οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να βρει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 7.500 συνεργάτες της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v