Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χρυσό βραβείο για την Παγκρήτια στα Digital Finance Awards 2024

Η τράπεζα ξεχώρισε για την αναβάθμιση της πλατφόρμας ηλεκτρονικής τραπεζικής και την υποδοχή του πελατολογίου της HSBC Ελλάδος. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής-Ψηφιακής Τραπεζικής.

Χρυσό βραβείο για την Παγκρήτια στα Digital Finance Awards 2024

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Process & Technology - Best Operations / Business Process / Agile Development Project” απέσπασε η Παγκρήτια Τράπεζα στα φετινά Digital Awards.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η Παγκρήτια αναδείχθηκε νικητής της κατηγορίας για το έργο της αναβάθμισης της πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Τραπεζικής και την επιτυχημένη υποδοχή του πελατολογίου της HSBC Ελλάδος από την πρώτη μέρα της εξαγοράς. Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια των φετινών Digital Awards από την Boussias Events.

Στο πλαίσιο του έργου, η Ηλεκτρονική Τραπεζική αναβαθμίστηκε προκειμένου να εξυπηρετεί μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών, βελτιώθηκε το User Experience με την καινοτομία “one-payment-hub”, ενώ ενσωματώθηκαν και νέες λειτουργικότητες. Η αναβαθμισμένη πλατφόρμα της Ηλεκτρονικής Τραπεζικής της Παγκρήτιας πρώτα δοκιμάστηκε από τους υφιστάμενους χρήστες της Τράπεζας, ώστε να διασφαλιστεί η λειτουργικότητα και σταθερότητα του νέου συστήματος, πριν αυτό υποδεχθεί μαζικά τους πελάτες της πρώην HSBC.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής και Ψηφιακής Τραπεζικής της Παγκρήτιας Τράπεζας κ. Αντώνης Βουράκης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Το συγκεκριμένο έργο είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, εντατικής προετοιμασίας και ακριβούς σχεδιασμού. Η Παγκρήτια απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v