Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Περισσότεροι από 200.000 οι συνδρομητές του Vodafone TV

Νέα τηλεοπτική καμπάνια του Vodafone TV με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά.

Περισσότεροι από 200.000 οι συνδρομητές του Vodafone TV

Το Vodafone TV, η πλατφόρμα που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα περισσότερους από 200.000 συνδρομητές, παρουσιάζει τη νέα τηλεοπτική καμπάνια με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους ηθοποιούς Κλέλια Ανδριολάτου και Ορέστη Χαλκιά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος επιστρέφει με ένα «νέο επεισόδιο» από τη ζωή των αγαπημένων πρωταγωνιστών οι οποίοι ονειρεύονται την ημέρα της βράβευσής τους, αντλώντας έμπνευση από τους πιο δυνατούς τίτλους που βρίσκονται διαθέσιμοι στο Vodafone TV.

Το Vodafone TV που προσφέρει  περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, συνδυάζει αποκλειστικά το περιεχόμενο της ΗΒΟ, όντας «το σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα» και του καταλόγου του Disney+, των ταινιών της Warner Bros σε Α’ Προβολή. Παράλληλα, διαθέτει μια πλούσια ποικιλία ελληνικών ντοκιμαντέρ που πρόσφατα βραβεύτηκαν στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και πρόσβαση στο ERTflix app, αλλά και σε μοναδικούς τίτλους της Viaplay για στιγμές σκανδιναβικού νουάρ, ενώ φιλοξενεί και το Milky Way τη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά του Mega.

Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν από το υποψήφιο για 8 βραβεία Όσκαρ «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ, τα θρυλικά «The Walking Dead» και «Τhe Bear» στο Disney+, το καθηλωτικό «Euphoria» παραγωγής ΗΒΟ, μέχρι και το βραβευμένο «The Architect» από το Viaplay, καθώς και τα «Game of Thrones», «White Lotus» και «Last of Us» που έγραψαν ιστορία. Το Vodafone TV συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους δημιουργούς περιεχομένου που κάθε χρόνο αποσπούν σημαντικές διακρίσεις για το περιεχόμενό τους σε θεσμούς όπως οι Χρυσές Σφαίρες, τα Όσκαρ, τα Sag Awards αλλά και τα βραβεία Emmy®.

Η νέα καμπάνια του Vodafone TV είναι διαθέσιμη εδώ: Vodafone TV I Πολυβραβευμένοι τίτλοι που σε κερδίζουν! - YouTube

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v