Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εξαγορά δυο μεγάλων ξενοδοχείων σε Κέρκυρα και Κρήτη από την G Hotel

Τα δύο θέρετρα θα λειτουργήσουν κανονικά τον Απρίλιο του 2024 υπό νέα επαγγελματική διαχείριση. «Πιστεύουμε στην Ελλάδα ως προορισμό», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Sören Hartmann.

Εξαγορά δυο μεγάλων ξενοδοχείων σε Κέρκυρα και Κρήτη από την G Hotel

Η νεοϊδρυθείσα ξενοδοχειακή εταιρεία The G Hotel Collection εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά, μέσω της απόκτησης δύο εμβληματικών ξενοδοχειακών μονάδων, του Roda Beach Resort & Spa στην Κέρκυρα και του Serita Beach Hotel στην Κρήτη, σύμφωνα με πληροφορίες που πρώτο μετέδωσε το money-tourism.gr.

Και τα δύο θέρετρα θα λειτουργήσουν κανονικά τον Απρίλιο του 2024 υπό νέα επαγγελματική διαχείριση ενώ όλες οι υπάρχουσες συμβάσεις με τουριστικούς πράκτορες θα παραμείνουν σε ισχύ. Ανακαινίσεις προγραμματίζονται από τον χειμώνα του 2024.

Ο νέος όμιλος είναι το επιστέγασμα μιας δυναμικής επιχειρηματικής σύμπραξης της οικογένειας Παπαδάκη, με τον Sören Hartmann, πρόεδρο της BTW (Federal Association of the German Tourism Industry) και πρώην CEO του Ομίλου Der Touristik (του τουριστικού βραχίονα της RΕWΕ Group), και του Ferid Nasr, πρώην ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού Ομίλου Exim Tour και σήμερα ιδιοκτήτη πολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων σε Ευρώπη, Αίγυπτο και Τυνησία.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα ως προορισμό και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επενδύσουμε σε δύο εξαιρετικά παραθαλάσσια ξενοδοχεία με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης και βελτίωσης», δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Sören Hartmann.

Το Hotel Serita Beach διαθέτει 276 δωμάτια στον Ανισσαρά Χερσονήσου στην Κρήτη. Το ξενοδοχείο Roda Beach Hotel & Spa διαθέτει 520 δωμάτια σε έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων στη βόρεια Κέρκυρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v