Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Merchant Ecosystem Leader στην tbi bank ο Alex Garmash

Πριν γίνει μέλος της tbi, ο κ. Garmash ηγούνταν, ως Senior Director, του μετασχηματισμού της Alvarez & Marsal. Διετέλεσε, επίσης, COO-CFO σε αυτοκινητοβιομηχανία και Senior Vice President στη McKinsey & Company.

Merchant Ecosystem Leader στην tbi bank ο Alex Garmash

Η tbi bank καλωσορίζει στην ομάδα της ένα δυναμικό στέλεχος από την Αυστραλία, τον Alex Garmash, στον ρόλο του Merchant Ecosystem Leader. Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, έρχεται για να ενισχύσει και να αναβαθμίσει τις κύριες δραστηριότητες της tbi, ενδυναμώνοντας τη συνεργασία με εμπορικούς εταίρους στις στρατηγικές αγορές της τράπεζας· την Ελλάδα, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Με περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας σε μεγάλες επιχειρήσεις και συμβουλευτικές εταιρείες, ο Alex φέρνει μαζί του τη διαφορετικότητα στη γνώση, έχοντας σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, απασχοληθεί σε διάφορους κλάδους· από τον κλάδο των τραπεζών, των τηλεπικοινωνιών και της υγείας, μέχρι της ενέργειας αλλά και αυτοκινητοβιομηχανίας. Ο Alex έχει εργαστεί στις περισσότερες ηπείρους και σε χώρες με διαφορετικές οικονομικές συνθήκες: από τις αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Ουκρανία, η Βραζιλία, η Ταϊλάνδη και η Ινδονησία μέχρι τις πιο στιβαρές οικονομίες όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και η Σουηδία. Πριν γίνει μέλος της tbi, ο Alex ηγούνταν, ως Senior Director, του μετασχηματισμού μιας παγκόσμιας συμβουλευτικής εταιρείας, της Alvarez & Marsal. Διετέλεσε, επίσης, COO/ CFO σε αυτοκινητοβιομηχανία και Senior Vice President στη McKinsey & Company συντονίζοντας την αναδιάρθρωση της εταιρείας σε Αυστραλία και Ασία.

Ο Alex είναι κάτοχος MBA από το London Business School (UK) και μεταπτυχιακού τίτλου στη Διεθνή Οικονομία από το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Κιέβου (Ουκρανία). Επιπλέον, κατέχει μεταπτυχιακά διπλώματα με αντικείμενο τη στρατηγική, την ανάπτυξη και την κυβερνοασφάλεια από το Harvard Business School, το Wharton Business School και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ είναι πιστοποιημένο μέλος του Australian Institute of Company Directors.

Σχετικά με την ένταξή του στην ομάδα της tbi, o Alex Garmash ανέφερε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα ηγηθώ του Οικοσυστήματος των Εμπορικών Συνεργασιών (Merchant Ecosystem) της tbi. Βλέπω μεγάλες προοπτικές στην περαιτέρω ανάπτυξη των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων μέσα από τα ευέλικτα και άμεσα πλάνα πληρωμών και τη χρηματοδότηση που προσφέρουμε στους πελάτες τους. Είναι μια συναρπαστική εμπειρία να συνεργάζομαι με την ομάδα της tbi, με στόχο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πελάτη στις χρηματοδοτικές λύσεις- στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο- σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Η ομάδα μου κι εγώ θα εργαστούμε σκληρά για τη ψηφιοποίηση του ταξιδιού (journey) τόσο του πελάτη όσο και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, μέσω των καινοτόμων προϊόντων και εφαρμογών της tbi».

Η τράπεζα φιλοδοξεί, με την ανάληψη της νέας θέσης του Alex, να καταστήσει το app της tbi bank τον κύριο δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ καταναλωτών και επιχειρήσεων, όπου οι αγορές θα πραγματοποιούνται εύκολα, ευέλικτα και άμεσα. Την ίδια στιγμή, η γρήγορη πρόσβαση στις εναλλακτικές μεθόδους πληρωμής της tbi, σε περισσότερα από 23.000 σημεία πώλησης, παραμένει σταθερή προτεραιότητα για την ομάδα του Εμπορικού Οικοσυστήματος (Merchants Ecosystem).

Καλωσορίζοντας το νέο στέλεχος, ο CEO της tbi, Petr Baron, επισήμανε:

«Είμαστε η ηγέτιδα τράπεζα εναλλακτικών πληρωμών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και έχουμε δημιουργήσει ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με όλους τους εμπόρους, από τις πιο μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, μέχρι και τις πιο μικρές επιχειρήσεις. Πιστεύουμε πως το να φέρνουμε τους καταναλωτές πιο κοντά σε αυτούς τους συνεργάτες, αναγνωρίζοντας όλες τις καταναλωτικές συνήθειες αλλά και ανάγκες, συνιστά τον πυρήνα του επιχειρηματικού μας μοντέλου. Με ένα εξαιρετικά έμπειρο στέλεχος, όπως είναι ο Alex, κάνουμε ακόμα μεγαλύτερα βήματα προς την επίτευξη των στόχων μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v