Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξενοδοχεία: Επενδύσεις 51 εκατ. από την αλυσίδα Mar-Bella Collection

Το 2025 αναμένεται να λειτουργήσει το τέταρτο ξενοδοχείο της εταιρείας. Το πλάνο ανακαίνισης και οι επενδύσεις για τη διαμονή των εργαζομένων.

Ξενοδοχεία: Επενδύσεις 51 εκατ. από την αλυσίδα Mar-Bella Collection

Το 2025 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το τέταρτο κατά σειρά ξενοδοχείο της Mar-Bella Collection, το οποίο αναπτύσσεται στη θέση του παλαιού Corfu Senses Resort.

Το νέο ξενοδοχείο, που αντιστοιχεί σε μία επένδυση ύψους 20 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ενισχύσει την παρουσία της ελληνικών συμφερόντων ξενοδοχειακής αλυσίδας στο νησί των Φαιάκων. Το ανακαινισμένο 5 αστέρων παραθαλάσσιο ξενοδοχείο θα είναι δυναμικότητας 200 κλινών και θα απευθύνεται κυρίως στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 25-45 ετών.

Φέτος, μάλιστα, ολοκληρώνεται ο τριετής επενδυτικός σχεδιασμός της Mar-Bella Collection, ύψους 26 εκατ. ευρώ, το οποίο προέβλεπε την ανακαίνιση του ξενοδοχείου MarBella στην Κέρκυρα. Η υλοποίηση του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας ξεκίνησε το 2022 με την προσθήκη δύο εστιατορίων a la carte, μερική ανακαίνιση κοινόχρηστων χώρων και δημιουργία ενός Aqua Park, συνεχίστηκε το 2023 με την ανακαίνιση των 4 κτιρίων με τις bungalow σουίτες και ολοκληρώνεται φέτος με τις εργασίες στο κεντρικό κτίριο καθώς και τη δημιουργία ενός νέου εστιατορίου.

Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι, το MarBella παρουσίασε 67 ανασχεδιασμένα δωμάτια και σουίτες σε οκτώ νέους τύπους δωματίων. Αυτή τη χρονιά ολοκληρώνει το τελικό στάδιο της ανακαίνισης, με νέους τύπους δωματίων, αλλά και ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση των υπαρχόντων με σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία, «το καλοκαίρι του 2024 το ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του με 295 πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες του MarBella έχουν μεταμορφωθεί, προσφέροντας μια μοντέρνα, ευρύχωρη και άνετη αίσθηση με ιδιωτικές πισίνες και κήπους - ιδανικά να φιλοξενήσουν τόσο ζευγάρια, όσο και οικογένειες».

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία, συμφερόντων της οικογένειας Δρακοπούλου, επενδύει στη δημιουργία χώρων διαμονής για το προσωπικό της. Στην κατεύθυνση αυτή, από το 2021 μέχρι σήμερα η Mar-Bella Collection έχει επενδύσει περίπου 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δύο παλαιών ξενοδοχείων, ενός στο Καραβοστάσι στη Θεσπρωτία και ενός στις Μπενίτσες στην Κέρκυρα, τα οποία και ανακαινίζονται για να παρέχουν σύγχρονους χώρους διαμονής για τους εργαζομένους της.

Εκτός από το MarBella, που ήταν και το πρώτο ξενοδοχείο με το οποίο ο οικογενειακός όμιλος ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του στον κλάδο της φιλοξενίας, η Mar-Bella Collection διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό της από το 2018 το adults only All Suite ξενοδοχείο Nido, επίσης στην Κέρκυρα, και από το 2021 το Elix στην Πέρδικα Θεσπρωτίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v