Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΠ: Πράσινο φως στο νέο γενικό πλαίσιο ρύθμισης οφειλών

Την τροποποίηση του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών των επιχειρηματικών μονάδων των Επισκευαστικών Περιοχών της OΛΠ ΑΕ (ΕΒΠ, Μώλος Ηρακλέους, Μώλος Δραπετσώνας), ενέκρινε η Γενική Συνέλευση.

ΟΛΠ: Πράσινο φως στο νέο γενικό πλαίσιο ρύθμισης οφειλών

Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες και με απαρτία που ανήλθε στο 78,52%.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έλαβε την ακόλουθη απόφαση για το μόνο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών, όπως αυτό εγκρίθηκε με παλαιότερη απόφαση της ΓΣ (28-06-2017), των επιχειρηματικών μονάδων των Επισκευαστικών Περιοχών της OΛΠ ΑΕ (ΕΒΠ, Μώλος Ηρακλέους, Μώλος Δραπετσώνας) που έχουν ενταχθεί στις ρυθμίσεις της ως άνω απόφασης

Διενεργήθηκε ψηφοφορία, και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, λαμβάνοντας υπόψη την επί του θέματος πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (απόφαση υπ΄ αριθμ. 04/05-02-2024), ενέκρινε, με 19.630.716 ψήφους, ήτοι με πλειοψηφία 100% των εκπροσωπουμένων στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση ψήφων: Τη σχετική πρόταση τροποποίησης του γενικού πλαισίου ρύθμισης οφειλών, όπως αυτό εγκρίθηκε με παλαιότερη απόφαση της ΓΣ (28-06-2017), των επιχειρηματικών μονάδων των Επισκευαστικών Περιοχών της OΛΠ ΑΕ (ΕΒΠ, Μώλος Ηρακλέους, Μώλος Δραπετσώνας) που έχουν ενταχθεί στις ρυθμίσεις της ως άνω απόφασης.

Την ολική επιστροφή από την OΛΠ ΑΕ των εναπομεινάντων επιπλέον ποσών (όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί την 01-01-2024) που καταβλήθηκαν από τις επιχειρηματικές μονάδες των Επισκευαστικών περιοχών προς την OΛΠ ΑΕ, θα λάβει χώρα σε μια δόση, σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα.

Σε περίπτωση που τυχόν υπάρχουν εκκρεμείς οφειλές των επιχειρηματικών μονάδων προς την OΛΠ ΑΕ κατά την επιστροφή των ανωτέρω εναπομεινόντων επιπλέον ποσών, αυτές θα πρέπει, είτε να εξοφληθούν πριν την επιστροφή, είτε να συμψηφιστούν με αυτήν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v