Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Placement Πειραιώς: Προσφορές 9 δισ. ευρώ, πού κινείται η τιμή διάθεσης

Δεύτερη ημέρα της διαδικασίας της δημόσιας προσφοράς με έντονο το ενδιαφέρον των επενδυτών. Στο πάνω εύρος, μεταξύ 3,9 - 4 ευρώ κλείνει η τιμή. Τετάρτη η τελευταία ημέρα της διαδικασίας.

Placement Πειραιώς: Προσφορές 9 δισ. ευρώ, πού κινείται η τιμή διάθεσης

Προσφορές 9 δισ. ευρώ καταγράφει το placement της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς υπάρχει ισχυρή ζήτηση από τα ξένα χαρτοφυλάκια. Στο δε ελληνικό βιβλίο τις δυο πρώτες ημέρες συγκεντρώθηκε ποσό που φτάνει τα 300 εκατ. ευρώ.

Ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφέρουν ότι με βάση τις προσφορές των επενδυτών η τιμή διάθεσης κινείται προς το πάνω όριο του εύρους στα 3,9-4 ευρώ.

Πού θα κλειδώσει η τελική τιμή θα εξαρτηθεί και από την πορεία της μετοχής κατά την χρηματιστηριακή συνεδρίαση αύριο Τετάρτη, αλλά και τις επιλογές που θα γίνουν σε ότι αφορά τη συμμετοχή long term χαρτοφυλακίων στην κατανομή των μετοχών

Τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς οι προσφορές από την πλευρά των επενδυτών αγγίζουν το ανώτατο όριο του εύρους, δηλαδή, τα 4 ευρώ (υπενθυμίζεται ότι το εύρος έχει οριστεί μεταξύ και 3,7-4 ευρώ).

Το placement αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο Τετάρτη μετά το κλείσιμο της αγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v