Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλάζει έδρα η Fourlis, πράσινο φως από τη γενική συνέλευση

Η γενική συνέλευση ενέκρινε τη μεταφορά της έδρας τηςε εισηγμένης από το Δήμο Αμαρουσίου στο Δήμο Κηφισιάς.

Αλλάζει έδρα η Fourlis, πράσινο φως από τη γενική συνέλευση

Η FOURLIS Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Bloomberg: FOYRK:GA - Reuters: FRLr.AT - ISIN: GRS096003009), ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της FOURLIS A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ κατά τη διάρκεια της οποίας παρέστησαν ή εκπροσωπήθηκαν εμπροθέσμως μέτοχοι, κάτοχοι 26.524.887 μετοχών σε σύνολο 50.365.242 μετοχών – δικαιωμάτων ψήφου, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 52,67% του μετοχικού κεφαλαίου (μη συνυπολογιζομένων των 1.766.702 ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία).

Ως εκ τούτου η συνέλευση είχε την απαιτούμενη απαρτία και πλειοψηφία για την λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ: Μεταφορά της έδρας της Εταιρείας. Συνακόλουθη τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού.

Συγκεκριμένα, η ως άνω Συνέλευση ενέκρινε την μεταφορά της έδρας της Εταιρείας από το Δήμο Αμαρουσίου στο Δήμο Κηφισιάς (Δ.Δ. Κηφισιάς, Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών) και ειδικότερα σε μισθωμένο χώρο γραφείων κτιριακού συγκροτήματος που βρίσκεται στο Δήμο Κηφισιάς, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Βιομηχανικού Πάρκου (ΒΙ.ΠΑ.) του Δήμου τούτου, στο 15ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, επί της οδού Ερμού (παραδρόμου της Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας) αριθ. 25.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v