Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντιλ Intralot - FanDuel: Αποτελούν τον νέο πάροχο αθλητικών στοιχημάτων στην Κολούμπια

Το Γραφείο Λοταρίας και Τυχερών Παιχνιδιών (OLG) για την Περιφέρεια της Κολούμπια επιβεβαίωσε ότι το FanDuel μπαίνει στο «παιχνίδι» μέσω μιας νέας υπεργολαβίας αθλητικών στοιχημάτων με την ελληνική Intralot.

Ντιλ Intralot - FanDuel: Αποτελούν τον νέο πάροχο αθλητικών στοιχημάτων στην Κολούμπια

Το Γραφείο Λοταρίας και Παιχνιδιών στην Κολούμπια έδωσε επίσημα το «πράσινο φως» στο FanDuel να αναλάβει ως πάροχος αθλητικών στοιχημάτων στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων πολλών πλατφορμών για πελάτες.

Οι παίκτες του στοιχήματος στην Περιφέρεια της Κολούμπια θα μπορούν σύντομα να στοιχηματίζουν στην εφαρμογή αθλητικών στοιχημάτων της FanDuel, καθώς και να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο και τις πλατφόρμες λιανικής. Η εφαρμογή FanDuel θα κυκλοφορήσει την άνοιξη και θα περιοριστεί σε κατοίκους και επισκέπτες εντός της δικαιοδοσίας.

Το Γραφείο Λοταρίας και Τυχερών Παιχνιδιών (OLG) επιβεβαιώνει ότι πλέον σταματά την εφαρμογή GambetDC, η οποία έχει υποστεί δυσλειτουργίες και διαμάχες, και προχωρά στην πιο καθιερωμένη πλατφόρμα.

Ο Frank Suarez, Εκτελεστικός Διευθυντής της OLG, δήλωσε: «Η κορυφαία προσφορά του FanDuel στον κλάδο θα διασφαλίσει ότι η Περιφέρεια θα μεγιστοποιήσει τα φορολογικά έσοδα βάσει των υφιστάμενων συμβάσεων της φέτος, ενώ θα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία στην κατηγορία για 18+ κατοίκους».

Με την κίνησή του, ο οργανισμός αναμένει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από άμεσους φόρους ετησίως. Σύμφωνα με την DC Lottery, η νέα συνεργασία θα αποφέρει άμεσο οικονομικό όφελος στην περιφέρεια καθώς η Intralot θα κληθεί να πληρώσει μια αρχική αμοιβή 5 εκατομμυρίων δολαρίων εντός του τρέχοντος οικονομικού έτους.

Επιπλέον, η Intralοt θα αναλάβει επίσης τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα της OLG που σχετίζονται με τα αθλητικά στοιχήματα, τα οποία θα συμβάλουν στην αύξηση των εσόδων από τα αθλητικά στοιχήματα που θα πηγαίνουν στο γενικό ταμείο της περιφέρειας, επιτρέποντας τη χρηματοδότηση κρίσιμων προγραμμάτων.

Η πλατφόρμα FanDuel πρόκειται να είναι διαθέσιμη στους κατοίκους και τους επισκέπτες εντός της Ουάσιγκτον από αυτήν την άνοιξη και τα περίπτερα τυχερών παιχνιδιών της GambetDC θα αντικατασταθούν επίσης από αυτά της FanDuel σε σταδιακή βάση.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται σε σύντομο χρονικό διάστημα αφότου η FanDuel εξαγόρασε το BeyondPlay, με στόχο την ανάπτυξη προϊόντων για τον χειριστή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v