Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμφωνία υπεργολαβίας με FanDuel για τη λοταρία της Ουάσινγκτον

Η συμφωνία προβλέπει εγγυημένο ελάχιστο ετήσιο έσοδο για τη Λοταρία και την INTRALOT και χρήση όλων των εργαλείων υπεύθυνου παιχνιδιού της FanDuel.

Intralot: Συμφωνία υπεργολαβίας με FanDuel για τη λοταρία της Ουάσινγκτον

H INTRALOT ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο ότι υπέγραψε συμφωνία υπεργολαβίας με την FanDuel, έναν από τους βασικούς παρόχους υπηρεσιών αθλητικού στοιχήματος στις ΗΠΑ, και σχετική τροποποίηση της σύμβασης με τη Λοταρία της Washington, D.C. για τις σχετικές υπηρεσίες μέσω του δικτύου λιανικής και μέσω του διαδικτύου, επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του Euro2day.gr.

Με βάση τη συμφωνία με την INTRALOT, η FanDuel αναλαμβάνει τελικά όλα τα κόστη μετάβασης στο σύστημά της που θα καταβληθούν στη Λοταρία, καθώς και λειτουργικά κόστη που προηγούμενα επιβάρυναν τη Λοταρία. Η συμφωνία προβλέπει εγγυημένο ελάχιστο ετήσιο έσοδο για τη Λοταρία και την INTRALOT και χρήση όλων των εργαλείων υπεύθυνου παιχνιδιού της FanDuel.

Η συμφωνία αποσκοπεί στην καλύτερη ανάπτυξη των διαδικτυακών πωλήσεων μέσω της εμπειρίας της FanDuel σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε γειτονικές Πολιτείες και, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Λοταρίας, αναμένεται αύξηση του εσόδου για την Washington, D.C., και για τις τοπικές επιχειρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v