Διπλή διάκριση για την Info Quest Technologies στα Green Brand Awards 2024

Η εταιρεία απέσπασε χρυσό βραβείο για το ηλεκτροκίνητο πατίνι Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra και ασημένιο για τα προϊόντα EcoFlow. Σε ποιες κατηγορίες αναδείχθηκε.

Διπλή διάκριση για την Info Quest Technologies στα Green Brand Awards 2024

H Info Quest Technologies εμπλουτίζει τη γκάμα της με προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν όσους/ες τα χρησιμοποιούν να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Οι προτάσεις της εταιρείας για πράσινη μετακίνηση, αλλά και για έξυπνη χρήση ενέργειας διακρίθηκαν στα Green Brand Awards 2024, που διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά φέτος.

Το Xρυσό βραβείο που έλαβε η εταιρεία στην κατηγορία «Green Two Wheels Product» αφορά στο ηλεκτροκίνητο πατίνι Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το πιο πρόσφατο μοντέλο της Xiaomi, διαπρέπει σε ό,τι αφορά την Green οικονομία και το Eco Living. Διαθέτει μπαταρία λιθίου μεγάλης χωρητικότητας 56,1Wh, παρέχει σταθερή απόδοση και μεγάλη εμβέλεια 70χλμ με αυτονομία 6,5 ώρες, με εξαιρετικά χαμηλό κόστος φόρτισης. Ως ηλεκτρικό, δεν εκπέμπει ρύπους και δεν δημιουργεί κατάλοιπα άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ενώ δεν προκαλεί ηχορύπανση, συμβάλλοντας στη μείωση του επίπεδου θορύβου στην πόλη.

Το Άργυρο βραβείο στην κατηγορία «Green Electric Device» έλαβε η εταιρεία για τα νέα έξυπνα και πράσινα προϊόντα της EcoFlow, τα οποία είναι φορητά, διαθέτουν πρόσθετες προηγμένης τεχνολογίας μπαταρίες μεγάλης διάρκειας και επαναφορτίζονται είτε από οικιακή πρίζα, είτε από τους σταθμούς ενέργειας της EcoFlow, είτε από τα ηλιακά panel της εταιρείας. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το EcoFlow Wave 2, το πιο “πράσινο”, φορητό κλιματιστικό της αγοράς και μάλιστα το πρώτο παγκοσμίως που διαθέτει και δυνατότητα θέρμανσης, το EcoFlow Glacier, το πρώτο παγκοσμίως, φορητό ψυγείο 3-σε-1 που λειτουργεί ως ψυγείο, καταψύκτης και παγομηχανή, παρέχει έως 40 ώρες ψύξη με την πρόσθετη μπαταρία του, ενώ είναι εξοπλισμένο με προηγμένες τεχνικές βελτιστοποίησης της ενεργειακής απόδοσης, και το EcoFlow Blade, την πρώτη έξυπνη, ρομποτική χλοοκοπτική μηχανή στον κόσμο. Σε συνδυασμό με τους σταθμούς ενέργειας και τα ηλιακά panels της Ecoflow, οι νέες συσκευές επαναπροσδιορίζουν την έννοια της χρηστικότητας, της φορητότητας, της οικονομίας και της πράσινης λειτουργίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v