ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Νικόλαος Ψυράκης αναλαμβάνει Οικονομικός Διευθυντής ομίλου

Ο κ. Ψυράκης έχει διατελέσει στέλεχος των εταιρειών της VIOHALCO S.A. από το 1992 και Οικονομικός Διευθυντής της (πρώην) «ΕΛΒΑΛ».Ο κ. Άγγελος Γιαζιτζόγλου αναλαμβάνει Αναπληρωτής Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου.

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Ο Νικόλαος Ψυράκης αναλαμβάνει Οικονομικός Διευθυντής ομίλου

Η «ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ»  ανακοινώνει ότι από την 8η Απριλίου 2024 ο κ. Νικόλαος Ψυράκης αναλαμβάνει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του αποχωρήσαντα από την ανωτέρω θέση, κ. Σπυρίδωνα Κοκκόλη, ενώ τη νεοσυσταθείσα θέση του Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή Ομίλου της Εταιρείας αναλαμβάνει ο κ. Άγγελος Γιαζιτζόγλου.

Ο κ. Ψυράκης έχει διατελέσει στέλεχος των εταιρειών της VIOHALCO S.A. από το 1992 και Οικονομικός Διευθυντής της (πρώην) «ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» [νυν Τομέας Έλασης Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) της Εταιρείας], ενώ ο κ. Γιαζιτζόγλου διετέλεσε στέλεχος των εταιρειών της VIOHALCO S.A. από το 1997, το 2010 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Οικονομικού Προγραμματισμού της (πρώην) «ΕΛΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» [νυν Τομέας Έλασης Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) της Εταιρείας] και το 2023 καθήκοντα Αναπληρωτή Οικονομικού Διευθυντή του Τομέα Έλασης Αλουμινίου (ΕΛΒΑΛ) της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v