Η Profile Software στη διεθνή λίστα WealthTech100

Το WealthTech100 είναι μια ετήσια λίστα που περιλαμβάνει τις 100 πιο καινοτόμες εταιρείες WealthTech.

Η Profile Software στη διεθνή λίστα WealthTech100

Η Profile, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοινώνει ότι συμπεριλήφθηκε στη διακεκριμένη λίστα WealthTech100, μια αναγνώριση που ταξινομεί την Profile μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως που μετασχηματίζουν τον τραπεζικό και τον επενδυτικό κλάδο, με τις πρωτοποριακές λύσεις τεχνολογίας που διαθέτει.

Οπως επισημαίνει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, το WealthTech100 είναι μια ετήσια λίστα που περιλαμβάνει τις 100 πιο καινοτόμες εταιρείες WealthTech στον κόσμο που επιλέγονται από μια ομάδα ειδικών και αναλυτών του χρηματοοικονομικού κλάδου. Οι εταιρείες επενδύσεων, οι ιδιωτικές τράπεζες και οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι εντοπίζουν και αναγνωρίζουν σε αυτές την τεχνογνωσία που διαθέτουν, θεωρώντας τες πολύτιμους συνεργάτες κατά τη χάραξη των στρατηγικών ψηφιακού μετασχηματισμού τους και την ανάπτυξη νέων προτάσεων προς τους πελάτες.

Η πλατφόρμα Axia Suite της Profile επιλέχθηκε στην τελική λίστα μετά από ενδελεχή έλεγχο περισσότερων από 1.300 εταιρειών. Η ολοκληρωμένη, omni-channel πλατφόρμα διαχείρισης επενδύσεων με δυνατότητες AI, βασίζεται σε σύγχρονες τεχνολογίες και παρέχει ολοκληρωμένη λειτουργικότητα για την κάλυψη και υπέρβαση των απαιτήσεων του κλάδου.

Προσφέροντας μια από τις καλύτερες λύσεις διαχείρισης πλούτου (wealth management) στην αγορά, η πλατφόρμα Axia Suite παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας σε ένα πελατολόγιο υψηλών απαιτήσεων, ενώ μέσω της ειδικής λύσης custody, καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της σύγχρονης Θεματοφυλακής, παρέχoντας ταυτόχρονα και την απαιτούμενη ευελιξία, για εύκολη προσαρμογή στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς.

Ο κ. Αρης Ηλιόπουλος, Group Solutions Director στην Profile, αναφέρει πως «Αισθανόμαστε προνομιούχοι που έχουμε συμπεριληφθεί μεταξύ των 100 κορυφαίων παρόχων, παγκοσμίως, στον κλάδο του Wealth. Αυτή η αναγνώριση όχι μόνο αναδεικνύει την αφοσίωση και την τεχνογνωσία της ομάδας μας, αλλά και την αξία που η πλατφόρμα μας προσδίδει στον κλάδο».

Η Profile παραμένει προσηλωμένη στην παροχή πρωτοποριακών λύσεων λογισμικού διαχείρισης πλούτου που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπουν στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να λειτουργούν σε πολύπλοκα οικοσυστήματα με σιγουριά και ευελιξία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v