«Προϊόν της Χρονιάς» το Full Health Emergency Care της Εθνικής Ασφαλιστικής

Η αναγνώριση αυτή μας δίνει ένα ακόμη κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις για τους ασφαλισμένους μας, δήλωσε η Διευθύντρια του Marketing της εταιρείας η οποία παρέλαβε και το βραβείο.

«Προϊόν της Χρονιάς» το Full Health Emergency Care της Εθνικής Ασφαλιστικής

 

Το πρόγραμμα Full Health Emergency Care της Εθνικής Ασφαλιστικής έλαβε τη διάκριση του Προϊόντος της Χρονιάς 2024, σε τελετή απονομής βραβείων που οργάνωσε η Direction Business Network και ο εκδότης κύριος Ευάγγελος Παπαλιός, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 15 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση στην εκδήλωση, η εταιρεία Circana (ex. IRI Hellas) παρουσίασε τα στοιχεία από το Market View για το 2023, στο πλαίσιο του οποίο αξιολογήθηκε αντιπροσωπευτικό κοινό 3.200 ατόμων σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας. Σύμφωνα με την έρευνα, το προϊόν Full Health Emergency Care διακρίθηκε στην κατηγορία της ασφάλισης ως Προϊόν της Χρονιάς 2024.

Το τιμητικό βραβείο έλαβε η κυρία Χρυσούλα Αθανασοπούλου, Διευθύντρια του Marketing της Εθνικής Ασφαλιστικής, και δήλωσε:

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτήν τη διάκριση, διότι αποδεικνύει στην πράξη ότι παραμένουμε πιστοί στον σκοπό μας, που δεν είναι άλλος από το να στηρίζουμε όσους μας εμπιστεύονται, προσφέροντάς τους λύσεις για να προστατεύσουν ό,τι είναι πιο σημαντικό και εκείνους. Η αναγνώριση αυτή μας δίνει ένα ακόμη κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις για τους ασφαλισμένους μας και να τους στηρίζουμε με πράξεις, όπως κάναμε πάντα».

Ο κύριος Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Γενικός Διευθυντής, Head of Retail της Εθνικής Ασφαλιστικής, επίσης δήλωσε:

«Η διάκρισή μας και ειδικότερα η ανάδειξη του προγράμματός μας Full Health Emergency Care σε Προϊόν της Χρονιάς 2024 αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, καθώς επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τα προϊόντα μας σχεδιάζονται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας».

Το Full Health Emergency Care είναι μια καινοτόμος πρόταση από την Εθνική Ασφαλιστική για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών σε συμβεβλημένα νοσοκομεία, καθώς παρέχεται και μεμονωμένα από νοσοκομειακό πρόγραμμα. Καλύπτει αμοιβές γιατρών, εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις, αναλώσιμα, φάρμακα, ιατρικές πράξεις. Με δύο επιλογές στο κεφάλαιο κάλυψης, προσφέρει προστασία τρεις φορές/έτος στα επείγοντα του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού, ασθένειας ή ατυχήματος. Διατίθεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή, με ετήσια ανανέωση και χωρίς ηλικία λήξης του ασφαλισμένου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v