Νέο οικιστικό συγκρότημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ξεκινά η κατασκευή του Apollo Hills

Henderson Park και Hines συνεργάζονται με την Greece Sotheby's International Realty για την πώληση των κατοικιών του Apollo Hills.

Νέο οικιστικό συγκρότημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, ξεκινά η κατασκευή του Apollo Hills

Η Henderson Park και η Hines ανακοινώνουν την έναρξη της κατασκευής του Apollo Hills, ενός πρωτοποριακού έργου οικιστικής ανάπτυξης ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ στη Βούλα.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, Henderson Park και Hines συνεργάζονται με την Greece Sotheby's International Realty για την πώληση των κατοικιών του Apollo Hills, αξιοποιώντας την ηγετική θέση της Sotheby’s International Realty στην αγορά πολυτελών ακινήτων παγκοσμίως. Αυτή η ανακοίνωση σηματοδοτεί την πρώτη φορά που πραγματοποιείται μια τέτοιου είδους αποκλειστική συνεργασία στην Ελλάδα, η οποία συνδυάζει το ισχυρό παγκόσμιο αποτύπωμα της Hines στην ανάπτυξη κατοικιών με τη σημαντική εμβέλεια της Greece Sotheby's International Realty στις αντίστοιχες αγορές.

Apollo Hills

Το Apollo Hills, σχεδιασμένο από το αρχιτεκτονικό γραφείο Porphyrios Associates, αναμένεται να μεταμορφώσει ένα αστικό σημείο σε μια εκλεπτυσμένη οικιστική κοινότητα. Το συγκεκριμένο έργο, για τη δημιουργία του οποίου συνεργάστηκε και το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Diarchon, αναδεικνύει τη Βούλα ως ένα από τα πιο ελκυστικά προάστια της Αθηναϊκής Ριβιέρας, δημιουργώντας παράλληλα και ένα νέο σημείο αναφοράς για τη βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη μέσω της πράσινης με πιστοποίηση BREEAM αρχιτεκτονικής του. Με στόχο να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, το Apollo Hills έχει παραχωρήσει περισσότερα από 11.000 τ.μ. για τη δημιουργία χώρων πρασίνου, αθλητικών εγκαταστάσεων και πάρκων στην περιοχή. Επιπλέον η κοινότητα δημιουργείται με απόλυτο σεβασμό στους υφιστάμενους πολεοδομικούς κανόνες και το φυσικό περιβάλλον της περιοχής. Στρατηγικά τοποθετημένο, μόλις 16 χιλιόμετρα νότια του κέντρου της Αθήνας, στους νοτιοδυτικούς πρόποδες του Υμηττού, το Apollo Hills συνδυάζει την εύκολη πρόσβαση στην πόλη με την άμεση επαφή με τη φύση, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για την ποιότητα ζωής στην Αθήνα.

Αποκλειστικές ανέσεις και εγκαταστάσεις

Το Apollo Hills προσφέρει υψηλής ποιότητας ανέσεις. Το συγκρότημα διαθέτει μία εξωτερική πισίνα, μια εξωτερική παιδική χαρά και μία εσωτερική πισίνα, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, καθώς και εγκαταστάσεις σπα και γυμναστηρίου. Οι 24ωρες βοηθητικές υπηρεσίες και ο υπόγειος χώρος στάθμευσης ενισχύουν την άνεση και την ασφάλεια. Επιπλέον, οι κάτοικοι θα έχουν αποκλειστική συνδρομή μέλους σε beach club ώστε να απολαμβάνουν τις ακτές της Αθήνας. 

Ο Nick Weber, CEO της Henderson Park, αναφέρει ότι: “Με το Apollo Hills στόχος μας είναι η δημιουργία μιας οικιστικής κοινότητας, η οποία θα αποτελέσει ένα νέο πρότυπο πολυτελούς και βιώσιμης ανάπτυξης στην Αθήνα. Μέσα από τη συνεργασία με τη Hines και την Greece Sotheby's International Realty, καθώς και την Porphyrios Associates, έχουμε δημιουργήσει μια κορυφαία ομάδα επαγγελματιών που θα μας βοηθήσει στην υλοποίηση του οράματός μας για κατοικίες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών αγοραστών".

Ο Πολ Γομόπουλος, Senior Managing Director και Επικεφαλής της Hines Greece, επισημαίνει ότι: “Το Apollo Hills δεν είναι απλώς ένα συγκρότημα κατοικιών, αλλά μια απόδειξη του τι μπορεί να επιτύχει η Ελλάδα. Το Apollo Hills τοποθετεί την Αθήνα στον διεθνή χάρτη για τους απαιτητικούς αγοραστές κατοικιών. Η Hines έχει δεσμευτεί για τη δημιουργία μιας κοινότητας και μιας απαράμιλλης εμπειρίας ζωής. Το συγκεκριμένο οικιστικό συγκρότημα αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης της Hines στην Ελλάδα και της αφοσίωσης στα ποιοτικά έργα και στη διαχρονική αρχιτεκτονική. Το Apollo Hills δεν αντιπροσωπεύει απλώς έναν εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής, αλλά μια γαλήνια όαση στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας”.

Ο Σάββας Σαββαΐδης, President και CEO της Greece Sotheby's International Realty τονίζει ότι: “To Apollo Hills είναι ένα εμβληματικό οικιστικό συγκρότημα, σχεδιασμένο για να καλύψει τις υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες του ελληνικού και διεθνούς αγοραστικού κοινού. Είμαστε ευτυχείς για τη στενή μας συνεργασία με τη Hines και την ανάληψη της προώθησης και διεύθυνσης πωλήσεων του project. Καταγράφουμε ήδη σημαντικό αριθμό προκρατήσεων οι οποίες αναμένεται να ενταθούν με την επίσημη έναρξη των πωλήσεων”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v