Στην Howden ο Σάββας Μυρίδης, ενισχύεται το Marine

Μέσω αυτής της συνεργασίας σε συνδυασμό με την εξαγορά της Triton Marine τον Οκτώβριο, η Howden Hellas ενισχύει τη θέση της στον τομέα του Marine και καθίσταται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον αγορά, αναφέρει ανακοίνωση.

Στην Howden ο Σάββας Μυρίδης, ενισχύεται το Marine

Την ένταξη του Σάββα Μυρίδη (φωτ. αριστερά) στο δυναμικό της ανακοίνωσε η Howden, ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην Ελλάδα και στην Κύπρο, μέλος του Παγκόσμιου Ομίλου Howden, ο οποίος ξεπερνά τα $38 δισ. υπό διαχείριση ασφάλιστρα, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 50 χώρες και 16.000 εργαζόμενους διεθνώς.

Μέσω αυτής της συνεργασίας σε συνδυασμό με την εξαγορά της Triton Marine S.A. που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023, η Howden Hellas ενισχύει σημαντικά τη θέση της στον τομέα του Marine και καθίσταται ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στον αγορά, αναφέρει ανακοίνωση.

Ο κος Σάββας Μυρίδης, αναφερόμενος στην νέα αυτή συμφωνία που πραγματοποίησε με την Howden, δήλωσε:

«Η ένταξή μου στην Howden αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς όφελος των πελατών μας οι οποίοι θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω ενός Παγκόσμιου Ομίλου όπως η Howden, η οποία διαθέτει 300 στελέχη Marine Specialists, 40 Marine Claims Brokers και πάνω από 25 χρόνια τεχνογνωσίας που την κατατάσσουν σε παγκόσμιο επίπεδο στις πρώτες θέσεις στο Marine. Μέσα από αυτή την συνεργασία θα διευρύνουμε την δραστηριότητά μας προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα».

Από την πλευρά του, ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου (φωτ. δεξιά), CEO Howden Greece & Cyprus, ανέφερε:

«Μετά από την κατάκτηση του τίτλου ως ο μεγαλύτερος μεσίτης ασφαλειών στην χώρα, δεσμευτήκαμε να ηγηθούμε και στον κλάδο του Marine. Ένας κλάδος κομβικής σημασίας για την χώρα μας και την οικονομία.

Η Howden Hellas είναι ο πρώτος πιστοποιημένος Lloyd’s Broker στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αποτελεί δέσμευσή μας να διακριθούμε και στο χώρο του Marine, προσελκύοντας τους καλύτερους επαγγελματίες της αγοράς και προσφέροντας στους πελάτες μας ένα ολιστικό service από εξειδικευμένα στελέχη σε κάθε κλάδο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v