Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurolife FFH: Προνόμια και εκπτώσεις για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

Η προνομιακή τιμολόγηση απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων που εγγράφονται στην online πλατφόρμα κρατήσεων της Welbook, σύμφωνα με την ασφαλιστική.

Eurolife FFH: Προνόμια και εκπτώσεις για τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων

Η Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, αναγνωρίζει τους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων ως την κινητήρια δύναμη του τουριστικού κλάδου και θέλει να βρίσκεται στο πλευρό των ανθρώπων που είναι οι πρωταγωνιστές της ελληνικής φιλοξενίας, ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ασφαλιστική, και σε συνεργασία με την online πλατφόρμα κρατήσεων WelBook της WelMed, πρωτοπόρο εταιρεία του ανταποδοτικού τουρισμού, προβλέπει σημαντικά προνόμια και οικονομικά οφέλη τόσο για την ασφαλιστική κάλυψη των επιχειρήσεών τους, όσο και για την προσωπική τους ασφάλιση. Με αυτόν τον τρόπο, είναι δίπλα τους με εξατομικευμένες υπηρεσίες και επιστρέφει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που της δείχνουν.

Η προνομιακή τιμολόγηση απευθύνεται σε όλους τους ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων που εγγράφονται στην online πλατφόρμα κρατήσεων της Welbook.

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική τους κάλυψη, η Eurolife FFH προσφέρει προνομιακές τιμολογήσεις με εκπτώσεις για την ασφάλιση επιχείρησης, την ασφάλιση αστικής ευθύνης, καθώς και για την ομαδική ασφάλιση υγείας του προσωπικού τους. Έτσι, οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων έχουν τη δυνατότητα να προστατέψουν την ξενοδοχειακή τους επιχείρηση και τα έσοδα από αυτήν από απρόοπτα γεγονότα.

Επιπροσθέτως, έχουν κάλυψη γενικής αστικής ευθύνης και αστικής ευθύνης εργοδότη, για υλικές ζημιές ή σωματική βλάβη που μπορεί να προκληθεί σε τρίτους ή στο προσωπικό τους από λάθη ή παραλείψεις που σχετίζονται με τη λειτουργία των χώρων της επιχείρησής τους. Τέλος, μπορούν να προσφέρουν ομαδική ασφάλιση υγείας και προνόμια στο προσωπικό τους, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ασφαλές περιβάλλον για τους εργαζομένους τους.

Παράλληλα, η Eurolife FFH δίνει στους ιδιοκτήτες των τουριστικών καταλυμάτων εκπτώσεις και στην προσωπική τους ασφάλιση. Πιο συγκεκριμένα, αποκτούν προνομιακό ασφάλιστρο στην ασφάλιση οχήματος, καθώς και στην ασφάλιση κατοικίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να νιώθουν ασφαλείς ότι το αυτοκίνητο και το σπίτι τους είναι προστατευμένα από απρόοπτα περιστατικά.

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βλέπει τις επιχειρήσεις να μεγαλώνουν με ασφάλεια. Υποστηρίζει τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων - στο πλαίσιο του «ανταποδοτικού τουρισμού» - με την παροχή προνομίων και εκπτώσεων για την επαγγελματική και προσωπική τους ασφάλιση και αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της να αναπτύσσει λύσεις που ενθαρρύνουν τους ασφαλισμένους της να πετυχαίνουν συνεχώς περισσότερα, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v