Διάκριση του Ομίλου Αttica με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024

Οι δράσεις της Αttica Group, απέσπασαν συνολικά 1 Platinum, 3 Gold, 1 Silver και 1 Bronze βραβείo.

Διάκριση του Ομίλου Αttica με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024

Ο Όμιλος Attica τιμήθηκε με 6 βραβεία στα Tourism Awards 2024, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Απριλίου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Οι πρωτοποριακές δράσεις της Αttica Group, απέσπασαν συνολικά 1 Platinum, 3 Gold, 1 Silver και 1 Bronze βραβείo.

Αναλυτικότερα, ο Όμιλος Αttica ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στην Ελληνική επιβατηγό ακτοπλοΐα και δραστηριοποιείται με τις εταιρείες Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Anek Lines, διακρίθηκε με τα βραβεία:

  • Platinum στην κατηγορία Environmental, Social & Governance (ESG) Strategy για την «Ολοκλήρωση της 3ετούς στρατηγικής Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας για τα έτη 2020-2023».
  • Gold στην κατηγορία Travel Loyalty Programs για το «Πρόγραμμα Επιβράβευσης Seasmiles».
  • Gold στην κατηγορία Δράσεις Προσφοράς στην Τοπική Κοινότητα & Ενίσχυση της Απασχόλησης και Οικονομίας, για το πρόγραμμα «ΠΛΕΟΥΜΕ ΜΑΖΙ: Δεσμευόμαστε να Ενσωματώνουμε την Υπεύθυνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη στις Πρακτικές μας - Καλλιεργούμε τον Εθελοντισμό των Εργαζομένων μας».
  • Gold στην κατηγορία Προσβάσιμος Τουρισμός για το πρόγραμμα «Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».
  • Silver στην κατηγορία Greek Inspired Tourism Offering για το «EURAIL – INTERRAIL GREEK ISLANDS PASS».
  • Bronze στην κατηγορία Δράσεις Προσφοράς στην Τοπική Κοινότητα & Ενίσχυση της Απασχόλησης και Οικονομίας, για την «Κοινωνική Προσφορά Attica Group».

Oι παραπάνω δράσεις αντανακλούν το όραμα, τη στρατηγική και την κοινωνική προσέγγιση του Ομίλου Attica ο οποίος παραμένει σταθερά προσανατολισμένος στην ενσωμάτωση των αρχών ESG στη λειτουργία του, στη στήριξη των αναγκών των τοπικών κοινωνιών, στην καλλιέργεια των αρχών του εθελοντισμού στους εργαζομένους του αλλά και στη δημιουργία προνομίων για τους κατοίκους και τους επισκέπτες των νησιών της χώρας μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v