Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι «έξυπνες πόλεις του αύριο» του ομίλου Quest στην Beyond Expo 2024

Στην έκθεση που θα διεξαχθεί 25-27 Απριλίου στη ΔΕΘ HELEXPO ο όμιλος θα εκπροσωπηθεί από το κέντρο καινοτομίας iQnovus.

Οι «έξυπνες πόλεις του αύριο» του ομίλου Quest στην Beyond Expo 2024

Το iQnovus, το Κέντρο Καινοτομίας του Ομίλου Quest, εκπροσωπεί φέτος τον Όμιλο στην έκθεση Beyond 2024, που θα διεξαχθεί 25-27/4 στη ΔΕΘ HELEXPO. Το iQnovus, αναπτύσσει έντονη δραστηριότητα προς την ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογικής καινοτομίας, μέσα από τη δημιουργία οικοσυστημάτων και συνέργειες που φέρνουν κοντά ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα με μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες, startups και την πολιτεία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κεντρικό θέμα της φετινής συμμετοχής του iQnovus είναι η ανάδειξη των νέων μοντέλων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη των νέων ευφυών πόλεων.

Στο πλαίσιο αυτό, θα πραγματοποιηθούν δύο ομιλίες στο συνέδριο «Τεχνητή Νοημοσύνη & Ψηφιακή Διοίκηση στους ΟΤΑ», που διοργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ»:

  • Χτίζοντας τις πόλεις του αύριο: Από τις έξυπνες λύσεις στα έξυπνα οικοσυστήματα, Αντώνης Κασσάνο, Innovation & Business Development Director at Uni Systems, Head of iQnovus Quest Innovation Center
  • Ψηφιακός Μετασχηματισμός: Ο πολίτης στο επίκεντρο των έξυπνων πόλεων, Πλάτων Βελώνιας, RDI & Business Development Manager at Uni Systems.

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση και το πρόγραμμα συνεδρίων: www.beyond-expo.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v