Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δωρεάν απεριόριστα data για επτά μέρες το Πάσχα προσφέρει η Cosmote

Η προσφορά διατίθεται έως και τις 7 Μαΐου και απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής Cosmote. Ενεργοποίηση μέσω Cosmote App και What' up App.

Δωρεάν απεριόριστα data για επτά μέρες το Πάσχα προσφέρει η Cosmote

Δωρεάν απεριόριστα data για 7 ημέρες προσφέρει και φέτος το Πάσχα σε όλους τους συνδρομητές της η COSMOTE, για να μπορούν να σερφάρουν ξένοιαστα από το κινητό τους, να ψυχαγωγούνται και να μοιράζονται online αγαπημένες στιγμές με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται. Η προσφορά διατίθεται έως και τις 7 Μαΐου, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς πελάτες κινητής COSMOTE.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσα από το COSMOTE app και το WHAT’S UP app, όλοι οι συνδρομητές κινητής (συμβολαίου, COSMOTE Neo, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής), μπορούν να ενεργοποιήσουν την Πασχαλινή προσφορά, εύκολα και γρήγορα, και να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα data, χωρίς κανέναν περιορισμό στις ταχύτητες.

Επιπλέον προσφορές σε data

Οι συνδρομητές συμβολαίου, COSMOTE Neo και καρτοσυμβολαίου που θέλουν να σερφάρουν από το κινητό τους με απεριόριστα data, για έναν ολόκληρο μήνα, μπορούν να αποκτήσουν το πακέτο Unlimited Data για 30 μέρες με 11,90€. Η προσφορά αυτή ισχύει μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται, επίσης, μέσω του COSMOTE app.

Αντίστοιχα, για τους πελάτες καρτοκινητής της εταιρείας διατίθεται η προσφορά 70GB για 30 μέρες με 13,50€, που ισχύει επίσης μέχρι και τις 14 Μαΐου και ενεργοποιείται μέσω των apps COSMOTE και WHAT’S UP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v