Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα

Ποιες μέρες θα παραμείνουν κλειστά. Κανονικά θα διεξαχθεί η κλήρωση του EUROJACKPOT. Τι αλλάζει για ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ.

Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μ. Εβδομάδα

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ενώ με αλλαγές θα διεξαχθούν και οι κληρώσεις των παιχνιδιών ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα καταστήματα OΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Παρασκευή, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα. Το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά μέχρι τις 16:00, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν τις υπόλοιπες ημέρες.

Τριπλή κλήρωση αύριο και το Μεγάλο Σάββατο

Την Μεγάλη Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθεί καμία κλήρωση στα παιχνίδια του OΠΑΠ. Οι προγραμματισμένες για κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Τετάρτη στις 22:00, μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ. Η κατάθεση δελτίων και για τα τρία παιχνίδια θα πραγματοποιείται μέχρι αύριο στις 21:30.

Οι κληρώσεις της Κυριακής του Πάσχα στο ΤΖΟΚΕΡ και το ΠΡΟΤΟ θα διεξαχθούν το Μεγάλο Σάββατο, στις 16:30. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι τις 16:00, το Μεγάλο Σάββατο.

Όλες οι κληρώσεις θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω του καναλιού του OΠΑΠ στο YouTube.

Οι κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα επανέλθουν στο κανονικό τους πρόγραμμα από την Τρίτη, 7 Μαΐου.

Οι κληρώσεις του EUROJACKPOT δεν μεταφέρονται και θα διεξαχθούν κανονικά τη Μεγάλη Παρασκευή στις 21:00 και την Τρίτη, 7 Μαΐου, στις 21:15.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v