Τριπλή βράβευση για το Minoa Water στα Greek Export Awards 2024

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, στο Divani Apollon Palace & Thalasso. Σε ποιες κατηγορίες ξεχώρισε.

Τριπλή βράβευση για το Minoa Water στα Greek Export Awards 2024

Τρία χρυσά βραβεία απέσπασε το Minoa Water στις κατηγορίες "Top Manufacturing Export Company", "Top Export Product" και "Top Export Packaging" στον διαγωνισμό Greek Export Award που διεξήχθη στις 26 Απριλίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει την ήδη επιτυχημένη πορεία της Waterfresh Α.Ε. στη διεθνή αγορά, όπου τα τελευταία έτη κατέχει περισσότερο από το 40% του κύκλου εργασιών της. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο Μανώλης Τσαλδάρης, Πρόεδρος της Waterfresh SA, είναι ο πρωτοπόρος και η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το επιχειρηματικό εγχείρημα. Τα τρία χρυσά βραβεία αποτελούν αναγνώριση της αφοσίωσης της εταιρείας στην ποιότητα και την καινοτομία, αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας προς την επίτευξη των υψηλότερων προτύπων στη βιομηχανία.

Το νέο Packaging, το οποίο απέσπασε το βραβείο "Top Export Packaging", αποτελεί ακόμα μία ένδειξη της δέσμευσης του Minoa Water για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλες οι συσκευασίες Minoa Water είναι εμπνευσμένες από την Ιαπωνία, σχηματίζοντας τον κύκλο ζωής και τον κύκλο νερού. Το Minoa Water έχει αφιερώσει μεγάλη προσοχή στη βιώσιμη ανάπτυξη, επενδύοντας στον σχεδιασμό και τα υλικά. Κυκλοφόρησε στην αγορά το πρώτο ελληνικό νερό που συσκευάζεται σε ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία από φυτικά υλικά, αξιοποιώντας το νερό από το Ζερβοχώρι Ημαθίας. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και μαγνήσιο, χωρίς την παρουσία βαρέων μετάλλων και οργανικών φυτοφαρμάκων, αποτελεί τα βασικά στοιχεία που καθιστούν το προϊόν μοναδικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v