Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Γιώργος Καρυστινός νέος Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος

Θα ηγηθεί του Τομέα Υγείας και Βιοεπιστημών της EY Ελλάδος

Ο Γιώργος Καρυστινός νέος Εταίρος στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Ελλάδος

Η ΕΥ Ελλάδος ανακοινώνει την ένταξη του Γιώργου Καρυστινού ως Εταίρου στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της εταιρείας. Ειδικότερα, ο κ. Καρυστινός θα ηγηθεί του Τομέα Υγείας και Βιοεπιστημών στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη δέσμευση της ΕΥ για τον μετασχηματισμό και την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος υπηρεσιών υγείας.

Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης στους τομείς των υπηρεσιών υγείας, των φαρμακευτικών προϊόντων και των συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, πριν την EY, ο κ. Καρυστινός εργαζόταν από το 2018 σε μεγάλη πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία ως Αντιπρόεδρος και επικεφαλής ανάπτυξης και οργάνωσης νέων προϊόντων (Vice President, New Product Planning), και για μία τριετία ως Γενικός Διευθυντής με περιοχές ευθύνης την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Έχει εργασθεί, επίσης, ως σύμβουλος στρατηγικής και σύμβουλος επιχειρήσεων σε μία εκ των Big4 ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία στη Νέα Υόρκη και τη Ζυρίχη, και ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού σε εταιρεία επικοινωνίας στον χώρο της υγείας.

Ο κ. Καρυστινός είναι κάτοχος τίτλων Bachelor of Science και Master of Science στη Βιολογία από το Πανεπιστήμιο McGill του Καναδά, PhD στη Φαρμακολογία και Θεραπευτική από το ίδιο πανεπιστήμιο, καθώς και τίτλου MBA από το Wharton School του Πανεπιστημίου της Pennsylvania.

Ο κ. Γιώργος Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Ελλάδος, δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα της EY στην Ελλάδα, τον Γιώργο Καρυστινό. Είμαι βέβαιος πως με την πολυετή εμπειρία και την εξειδίκευσή του στον τομέα της υγείας – έναν τομέα με ιδιαίτερα υψηλή αναπτυξιακή δυναμική – θα συμβάλει καθοριστικά στην ενίσχυση των εξειδικευμένων υπηρεσιών της εταιρείας. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, δεσμευόμαστε να ενισχύουμε διαρκώς την ομάδα μας με έμπειρους επαγγελματίες, για να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας και την αγορά, καινοτόμες υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v