Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Austriacard: Σε ειδικούς επενδυτές το 15,05%, αυξήθηκε το ποσοστό διασποράς

Η Austriacard ενημερώθηκε από τον μέτοχο πλειοψηφίας, κ. Νικόλαο Λύκο, ότι έχει συμφωνήσει την απαγόρευση πώλησης μετοχών (lock up) για 180 ημέρες. Δηλώσεις του CEO, Μανώλη Κόντου.

Austriacard: Σε ειδικούς επενδυτές το 15,05%, αυξήθηκε το ποσοστό διασποράς

Σε συνέχεια της δημοσίευσης προνομιακής πληροφορίας της εταιρίας στις 30 Απριλίου 2024, η AUSTRIACARD HOLDINGS AG (ACAG) καλωσορίζει την επένδυση των ειδικών επενδυτών σε 5.470.321 κοινές ανώνυμες μετοχές της εταιρίας, που ανέρχονται σε ποσοστό σχεδόν 15,05% του μετοχικού κεφαλαίου της:

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που πληροφορηθήκαμε αυτή την επιτυχή ιδιωτική τοποθέτηση», σημείωσε ο Μανώλης Κόντος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

«Η συναλλαγή αυτή αποτελεί σημαντική εξέλιξη, καθώς αποδεικνύει την εμπιστοσύνη των επενδυτών στην εταιρία μας και ενισχύει περαιτέρω την εταιρική μας διακυβέρνηση. Έχουμε την πεποίθηση ότι αυτή η παρουσία των ειδικών επενδυτών θα συμβάλει στη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία της AUSTRIACARD HOLDINGS AG ως εισηγμένης εταιρίας».

Περαιτέρω, ενημερωθήκαμε από τον μέτοχο πλειοψηφίας, κ. Νικόλαο Λύκο, ότι έχει συμφωνήσει την απαγόρευση πώλησης μετοχών (lock up) για 180 ημέρες από την τοποθέτηση, γεγονός που θεωρούμε ότι θα ενισχύσει περαιτέρω τη σταθερότητα της τιμής της μετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v