Νέα περιβαλλοντική ενέργεια από την BAT Hellas

Σύμμαχος της εταιρείας στην δράση «My glorious green moments» η Μη Κυβερνητική Οργάνωση we4all. Τι περιλαμβάνει.

Νέα περιβαλλοντική ενέργεια από την BAT Hellas

Η νέα πρωτοβουλία της BAT Hellas, powered by glo, με τίτλο “my glorious green moments” φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος περιβαλλοντικά ζητήματα και συμβάλλει στην ανάπλαση δασικών και μη περιοχών. Σύμμαχος σε αυτή την δράση, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση we4all.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ομάδα εργαζομένων της εταιρείας, συνεργάτες και γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης και των social media, όπως Γιώργος Καράβας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Αντώνης Καλαγάτσης, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρυμπόμπη σε μια έκταση που έχει πληγεί από πυρκαγιά.

Η δράση αυτή αποτέλεσε ένα δυναμικό ξεκίνημα για την πρωτοβουλία που καλεί τους ενήλικες καταναλωτές συσκευών θέρμανσης να επισκεφτούν την ιστοσελίδα discoverglo.gr και να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα, ανακυκλώνοντας την παλιά τους συσκευή θέρμανσης. Ο κάθε καταναλωτής μπορεί να γίνει κομμάτι της πράσινης αλυσίδας και να βοηθήσει πλήθος περιοχών που έχουν ανάγκη από νέα δέντρα, όπως Βαρυμπόμπη, Παιανία, Παλαιά Φώκαια, Ντράφι, Βόρεια Εύβοια και Λουτράκι. Για την κάθε περιοχή έχει πραγματοποιηθεί ξεχωριστή μελέτη, ώστε να φυτευτούν τα κατάλληλα είδη δέντρων. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει και περιοχές αστικού ιστού που έχουν ανάγκη από εκτάσεις πρασίνου, οι οποίες θα δώσουν μια νέα πνοή στο τοπίο, αναβαθμίζοντας το.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v