Είκοσι ομάδες συμμετείχαν στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

Η ΔEΗ επιβεβαιώνει την δέσμευσή της για ένα μέλλον καλύτερο και πιο βιώσιμο για όλους, προωθώντας το ποδήλατο ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας και πράσινης μετακίνησης, δήλωσε η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας ομίλου.

Είκοσι ομάδες συμμετείχαν στον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024

Ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ΔEΗ, στο πλαίσιο προώθησης του ποδηλάτου και όλων των μορφών του ως μέσο άθλησης και βιώσιμης μετακίνησης, στήριξε, για 3η συνεχή χρονιά, τον ΔEΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα. Μέσα από τα ΔEΗ fan zones έδωσε «ενέργεια» σε όλες τις πόλεις της διαδρομής, ενημερώνοντας μικρούς και μεγάλους για τα οφέλη του ποδηλάτου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση ο ΔEΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024 ξεκίνησε το ταξίδι του από την Θεσσαλονίκη, στις 15 Μαΐου και ολοκληρώθηκε, μετά από 5 ημέρες δράσης, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας, στις 19 Μαΐου. Ανάμεσα στις 20 ομάδες και τους 120 αθλητές που πήραν μέρος στον αγώνα, συμμετείχαν και οι 6 αθλητές της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας με την υποστήριξη της ΔEΗ. Οι ποδηλάτες διένυσαν μία έντονη και εντυπωσιακή διαδρομή μήκους 757,02 χλμ., περνώντας μέσα από τέσσερεις περιφέρειες και διεκδικώντας τη μεγάλη νίκη.

Η τελευταία διαδρομή του ΔEΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024, η οποία ξεκίνησε από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και διέσχισε την αθηναϊκή Ριβιέρα, κατέληξε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την απονομή των τίτλων. Ο Αυστριακός Ρικάρντο Τσόιντλ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του φετινού αγώνα και φόρεσε την γαλάζια φανέλα της ΔEΗ, αφού παρέμεινε πρώτος στην γενική κατάταξη της αγωνιστικής διαδρομής.

Η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας Ομίλου ΔEΗ, κ. Σοφία Δήμτσα δήλωσε:

«Ένα μεγάλο μπράβο, εκ μέρους της ΔEΗ, σε όλους τους αθλητές του αγώνα που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές μέσα από μία έντονη και ιδιαίτερα απαιτητική διαδρομή, όπως η φετινή. Πολλά συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την άψογη διοργάνωση. Η ΔEΗ στηρίζει με υπερηφάνεια ένα τόσο σημαντικό εθνικό θεσμό και επιβεβαιώνει την στρατηγική δέσμευσή της για ένα μέλλον καλύτερο και πιο βιώσιμο για όλους, προωθώντας το ποδήλατο και όλες τις εκδοχές του ως μέσο αθλητισμού, ψυχαγωγίας και πράσινης μετακίνησης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v