Χορηγός στο 11ο Digital Banking Forum 2024 η Profile Software

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά μέσω της online πλατφόρμας LiveOn Expo Complex. Πού δηλώνουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι.

Χορηγός στο 11ο Digital Banking Forum 2024 η Profile Software

Η Profile, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοινώνει τη συμμετοχή της ως Silver Χορηγός στο 11ο Digital Banking Forum 2024, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου 2024, στο the Divani Caravel Hotel, Athens, και διοργανώνεται από την ethosEvents.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ethosEvents, μέλος του ethosGroup, έχει ως βασικό αντικείμενο τη διοργάνωση επιχειρηματικών συνεδρίων και βραβείων, αλλά και άλλων καινοτόμων εκδηλώσεων. Το 11ο Digital Banking Forum θα εστιάσει στον θεματικό πυλώνα «Το Financial AI είναι εδώ», επιχειρώντας να δώσει απαντήσεις στα βασικά ζητήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις του ευρύτερου κλάδου, όσον αφορά τόσο στην αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών όσο και στην παροχή ψηφιακών υπηρεσιών.

Ο κ. Δημήτριος Λιτσικάκης, Διευθυντής στην Ρrofile, θα συμμετάσχει ως κύριος ομιλητής στη Θεματική Ενότητα: «AI, cloud, κυβερνοασφάλεια και οι λύσεις τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες». Στην ομιλία του, θα τονίσει ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που δεν υιοθετούν την τεχνητή νοημοσύνη, δεν διατρέχουν απλώς τον κίνδυνο μιας χαμένης ευκαιρίας αλλά έναν υπαρξιακό κίνδυνο που μπορεί να τα καταστήσει ξεπερασμένα. Επίσης, αναμένεται να εμβαθύνει σε πρωτοποριακές εφαρμογές που μπορούν να εφαρμόσουν οι τράπεζες και οι FinTech neonbanks, ώστε να βελτιώσουν την εμπειρία πελατών και τη λειτουργική αποδοτικότητα. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τους τρόπους με τους οποίους οι challenger banks μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη για να εξατομικεύσουν τα χρηματοοικονομικά προϊόντα και τις υπηρεσίες για διάφορες κατηγορίες πελατών, διασφαλίζοντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μεμονωμένες ομιλίες και πάνελ που θα εστιάσουν στις επερχόμενες αλλαγές των μοντέλων των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, της τεχνητής νοημοσύνης, του cloud, της κυβερνοασφάλειας και των τεχνολογικών λύσεων για την κάλυψη νέων αναγκών, τις νέες ψηφιακές προσεγγίσεις που απαιτούνται για την «επόμενη μέρα» στον ασφαλιστικό κλάδο και τη νέα εποχή στις ψηφιακές πληρωμές. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν κορυφαία στελέχη του τραπεζικού κλάδου, των εταιρειών ψηφιακής τεχνολογίας, καθώς και του ασφαλιστικού κλάδου και του κλάδου του fintech.

Ο κ. Ευάγγελος Αγγελίδης, Chief Executive Officer στην Ρrofile, αναφέρει ότι:

«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε μια εκδήλωση, η οποία τονίζει τη μεταμορφωτική δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης και των ψηφιακών τεχνολογιών στον χρηματοπιστωτικό κλάδο. Ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης, ώστε να ανταποκριθούμε στις δυναμικές ανάγκες του σημερινού χρηματοπιστωτικού οικοσυστήματος, παρουσιάζοντας τη νέα πρωτοποριακή λύση, AI.Adaptive, η οποία αλλάζει τα δεδομένα που γνωρίζουμε σήμερα στον κλάδο του FinTech».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, τόσο διά ζώσης όσο και διαδικτυακά μέσω της online πλατφόρμας LiveOn Expo Complex.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, κάντε κλικ εδώ, για να εγγραφείτε, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v