Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hungry Bins: Κάδοι εξωτερικού χώρου για απόρριψη ηλεκτρικών συσκευών

Οι νέοι κάδοι δημιουργήθηκαν από την Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. Έχουν τρεις υποδοχές, μια για ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, μια για κινητά και tablet και μια για δοχεία τόνερ και μελανιών. Σε ποιες περιοχές βρίσκονται.

Hungry Bins: Κάδοι εξωτερικού χώρου για απόρριψη ηλεκτρικών συσκευών

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. στο πλαίσιο ενίσχυσης των σημείων συλλογής της σε όλη τη χώρα, με την υποστήριξη της Eurobank, δημιούργησε τους Hungry Bins, κάδους εξωτερικού χώρου για απόρριψη ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι Hungry Bins είναι οι νέοι κάδοι της εταιρείας και συνδυάζουν την τέχνη με την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών. Οι κάδοι έχουν φιλοτεχνηθεί με 8 διαφορετικά σχέδια από τον street artist SAME84 (Υλοποίηση παραγωγής elcproductions) με πεινασμένα πλασματάκια που είναι έτοιμα να «καταβροχθίσουν» μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά και tablet αλλά και δοχεία τόνερ και μελανιών.

Οι συγκεκριμένοι κάδοι χάρη στις προδιαγραφές κατασκευής τους έχουν τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους όπως πλατείες και πολυσύχναστα μέρη, σε κεντρικά σημεία 9 Δήμων της Ελλάδας (Αττική, Καλαμαριά, Λάρισα, Κατερίνη, Τρίκαλα, Σέρρες, Κοζάνη, Κορδελιό – Εύοσμος, Γιαννιτσά) και αποτελούν μια 24ωρη λύση για τους πολίτες προκειμένου να βρίσκoυν σημεία που μπορούν να απορρίψουν τις ηλεκτρικές συσκευές ακόμη πιο εύκολα. Επιπλέον 2 κάδοι βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της τράπεζας στη Νέα Ιωνία και στον Πειραιά για τους εργαζόμενους της.

Οι κάδοι Hungry Bins έχουν 3 υποδοχές, μια για ηλεκτρικές & ηλεκτρονικές μικροσυσκευές, όπως καφετιέρες, τοστιέρες, ηχεία, πληκτρολόγια, ηλεκτρικά σκουπάκια, ακουστικά κλπ, μια για κινητά και tablet και μια για δοχεία τόνερ και μελανιών.

Ο κ. Μάριος Ιντζελέρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. δήλωσε σχετικά:

«Με τους Hungry Βins, αυτούς τους ξεχωριστούς “πεινασμένους” κάδους η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. αναδεικνύει νέα σημεία συλλογής μικροσυσκευών και κάνει τη διαδικασία ανακύκλωσης ηλεκτρικών ακόμη πιο προσιτή. Χάρη στην υποστήριξη της Eurobank και τα ξεχωριστά σχέδια του street artist που επιμελήθηκε κάθε κάδο ξεχωριστά, έχουμε πετύχει ένα ιδιαίτερο εικαστικό αποτέλεσμα και ανυπομονούμε στην θετική ανταπόκριση των δημοτών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v