Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Webinar για την ελκυστικότητα των επιχειρήσεων το 2024 από την Randstad

Η διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί δωρεάν την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Στο επίκεντρο τα συμπεράσματα της ετήσιας έρευνας για την Ελλάδα, η επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην εργασία και η σημασία της ισότητας στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Webinar για την ελκυστικότητα των επιχειρήσεων το 2024 από την Randstad

Με αφορμή τη δημοσίευση της έρευνας Employer Brand για το 2024, η Randstad, o παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, διοργανώνει webinar με θέμα «Employer Brand 2024: οι εταιρείες που ξεχώρισαν», στο οποίο τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας θα εξετάσουν τη σημασία του employer branding στη σύγχρονη αγορά εργασίας και θα αναλύσουν τον τρόπο που οι επιχειρήσεις μπορούν να διαμορφώσουν μια ισχυρή εικόνα εργοδότη, για να προσελκύσουν και να διατηρήσουν κορυφαία ταλέντα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, Commercial Director, Randstad Ελλάδος, και την Ελένη Γαλοπούλου, Senior Key Account Manager, Randstad Ελλάδος, θα βρεθούν οι εργοδότες που διακρίθηκαν για την ελκυστικότητα και την αναγνωρισιμότητά τους στην ελληνική αγορά εργασίας, καθώς και οι κλάδοι που ξεχώρισαν το 2024.

Η Διαδικτυακή Συζήτηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί δωρεάν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 11.00π.μ., θα εστιάσει στα βασικά συμπεράσματα από τα ευρήματα της ετήσιας έρευνας για την Ελλάδα, την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην εργασία και τη σημασία της ισότητας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το employer branding και να ενημερωθούν για τις πιο ελκυστικές εταιρείες για το 2024.

Το webinar απευθύνεται σε:

  • Γενικούς Διευθυντές
  • Στελέχη HR όλων των βαθμίδων
  • Μέλη της διοικητής ομάδας των εταιρειών
  • Στελέχη τμημάτων επικοινωνίας και marketing
  • Εργαζόμενους που θέλουν να είναι πάντα ενήμεροι για τις εξελίξεις στο κόσμο της εργασίας

Μπορείτε να δηλώστε συμμετοχή εδώ

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την έρευνα Employer Brand 2024

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v