Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τεχνικό πρόβλημα επικαλείται η H&M για τη μη διαβίβαση αποδείξεων

Επιβεβαιώνει η εταιρεία το λουκέτο σε 4 ακόμα καταστήματα. Κάνει λόγο για τεχνικό πρόβλημα «που επηρέασε μόνο τη διαβίβαση ηλεκτρονικών δεδομένων στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ».

Τεχνικό πρόβλημα επικαλείται η H&M για τη μη διαβίβαση αποδείξεων

Τεχνικό πρόβλημα επικαλείται η H&M για το γεγονός ότι δεν διαβιβάζονταν οι αποδείξεις στην ΑΑΔΕ, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μπει διήμερο λουκέτο σε τέσσερα ακόμα καταστήματα, πέραν του κεντρικού που είχε κλείσει στις αρχές της εβδομάδας για τον ίδιο λόγο.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: 

«Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από χθες τέσσερα καταστήματά μας στον Βόλο, στην Καλαμάτα, τη Ρόδο και τη Γλυφάδα παραμένουν κλειστά για 48 ώρες, έως τις 22 Ιουνίου, σε συνέχεια των ελέγχων από τις Eλληνικές Φορολογικές Αρχές.

Αυτό ήταν αποτέλεσμα τεχνικού προβλήματος στο σύστημά μας, που επηρέασε μόνο τη διαβίβαση ηλεκτρονικών δεδομένων στην ψηφιακή πύλη της ΑΑΔΕ. Όπως έχουμε ήδη δηλώσει, τόσο οι τοπικές ομάδες όσο και οι ομάδες μας στο εξωτερικό εργάζονται συνεχώς για την επίλυση του προβλήματος σε συνεργασία με τον τεχνικό μας πάροχο. Διερευνούμε, με την υποστήριξη τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών τεχνικών εμπειρογνωμόνων, τι μπορεί να έχει προκαλέσει το τεχνικό πρόβλημα.

Για εμάς, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθούμε και να συμμορφωνόμαστε πλήρως με τους Νόμους και τους φορολογικούς κανονισμούς σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε στη διάθεση των Ελληνικών Φορολογικών Αρχών, σεβόμενοι απόλυτα τον θεσμικό τους ρόλο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v