Καμπάς: Μετονομάζεται σε Reds

Την αλλαγή της επωνυμίας της σε Reds αποφάσισε η σημερινή πρώτη επαναληπτική γ.σ. των μετόχων της Καμπάς, ενώ παράλληλα αποφασίστηκε και η επέκταση του σκοπού της εταιρίας στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων.

Καμπάς: Μετονομάζεται σε Reds
Την αλλαγή της επωνυμίας και του σκοπού της εταιρίας Α. Καμπάς Ακινήτων αποφάσισε η σημερινή πρώτη επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η τροποποίηση της επωνυμίας σε ”Reds Ανώνυμη Εταιρία Ανάπτυξης Ακινήτων & Υπηρεσιών”, με διακριτικό τίτλο Reds Α.Ε, υιοθετώντας την επωνυμία από την προσφάτως απορροφηθείσα εταιρία του ομίλου, ενισχύοντας περαιτέρω την τεχνογνωσία στον τομέα Υπηρεσιών Ανάπτυξης Ακινήτων.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε την επέκταση του σκοπού της εταιρίας στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων, στην παροχή υπηρεσιών project management, καθώς και στην εκτέλεση τεχνικών έργων, δραστηριότητες οι οποίες σχετίζονται με την ανάπτυξη και εκμετάλλευση των ψυχαγωγικών κέντρων που περιήλθαν στην εταιρία, μέσω της πρόσφατης απορρόφησης της ΤΕΧΝΟ ΑΤΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v